90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nemo Tensor Extreme Conditions Regular Wide

Nemo Tensor EC: Ekstrem varme.

Mærke: Nemo
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.399,00 kr.
1.919,20 kr.
decrease increase

Opdater din soveoplevelse med Nemo Tensor Extreme Conditions regular wide liggeunderlag. Med en rekordhøj R-værdi på 8.5 og en forbløffende varme-til-vægt-forhold sætter dette liggeunderlag nye standarder inden for tilbage- og vinterture. Takket være det innovative Apex™ baffle interne struktur holder Tensor EC dig varm og komfortabel, selv under de mest ekstreme forhold.

Det intelligente design på Tensor EC fordeler varmen jævnt takket være fire lag isolerende Thermal Mirror™ film, som holder dig varm uden at veje dig ned. Med en vægt på kun ét pund er dette ultralyde liggeunderlag det varmeste og mest isolerende på markedet, samtidig med at det stadig er det mest lydløse i sin klasse.

Stabil og blød polstring på 3.5 tommer giver en behagelig nattesøvn, mens den lydløse konstruktion sikrer ro og fred under hele natten. Den holdbare 40D nylon bund og letvægts 20D nylon top giver den perfekte balance mellem styrke og komfort.

Det forbedrede Laylow™ ventil system gør det nemt at puste liggeunderlaget op på blot få minutter, selv i kolde vejrforhold. Sammen med Vortex™ pumpesækken får du hurtig og let oppustning uden at tilføre unødig fugt til liggeunderlaget.

Uanset om du er på vandretur eller telttur, er Nemo Tensor Extreme Conditions det ideelle valg for at sikre en varm, behagelig og lydløs nattesøvn. Opgrader din soveoplevelse med Tensor EC, der ikke skuffer.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
R-værdi8,1
Materialer
FoerApex™
Materialer overside20D Nylon
Materiale/bund40D Nylon
Størrelser og omfang
Tykkelse9 cm
Længde183 cm
Bredde64 cm
Vægt710 gram
Filters
Sort
display