90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nemo Quasar 3d Insulated Long Wide

Nemo Quasar 3D - Isoleret og bred

Mærke: Nemo
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.999,00 kr.
1.599,20 kr.
decrease increase

Opdag Nemo Quasar 3D-isoleret lang bred - en favorit blandt erfarne eventyrere fra NEMOs soveunderlagskollektion. Quasar™ 3D adskiller sig med sine kropsafstemte baffler, som blidt omfavner kroppen og holder dig centralt placeret på underlaget hele natten. Den let forhøjede hovedbaffle hjælper med at holde din hovedpude på plads eller kan helt fjerne behovet for en. Quasar er pakbar, holdbar og vægtbevidst, hvilket gør den til et alsidigt valg til enhver rejse.

Udover smarte ydeevnefunktioner integrerer Quasar 3D-designet bæredygtige materialer som bluesign®-godkendte, 100% genanvendte stoffer og 100% PCR PrimaLoft® til de isolerede modeller. Det genanvendte polyester ripstop-topstof former sig efter kroppen for en behagelig følelse og søvnoplevelse, mens vores specialdesignede Laylow™ ventil med nul profil og mikrojustering gør det let at styre lufttrykket for maksimal komfort.

Med alle disse fordele er det ingen overraskelse, at Quasar vandt REI Co-ops 2023 Editors' Choice Award! Baffelhøjden er kropsafstemt for at skabe støttende vugging, der holder dig centralt placeret på underlaget hele natten. Stofferne er bluesign®-godkendt, 100% genanvendt materiale. Det slidstærke polyester ripstop-topstof former sig efter kroppen og tilbyder en fantastisk følelse. Balancerende komfort, vægt og varme er Quasar et alsidigt valg til de fleste eventyr. Isolerede muligheder inkluderer et lag af 100% genanvendt PrimaLoft®. Medfølgende Vortex™ pumpesæk gør det nemt og hurtigt at puste luft i underlaget, spar på åndedrættet i højderne og minimerer fugtindtrængning i underlaget. Laylow™ nul-profil, multifunktionel, mikrojusterbar ventil sidder fladt mod underlaget og tillader finjustering af komforten. Lær mere.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
CertificeringBluesign®
VandafvisendeJa
Materialer
MaterialerPolyester ripstop, Genanvendte materialer
FoerPrimaLoft®, Genanvendt materiale
Størrelser og omfang
Længde183 cm
Bredde64 cm
Tykkelse9 cm
Filters
Sort
display