90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nemo Moonlite Elite Reclining Camp Chair

Nemo Moonlite Elite stol

Mærke: Nemo
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.699,00 kr.
decrease increase

Tag din vandreoplevelse til et helt nyt niveau med Nemo Moonlite Elite reclining camp chair. Med en vægt på bare 1.1 pund eliminerer denne bærbare stol behovet for at gå på kompromis med komforten på vandrestien.

Moonlite Elite kombinerer en behagelig liggestilling med stabil støtte gennem innovativt design, der reducerer unødvendig vægt, hvilket gør den nem at pakke. Stolen præsenterer et nyt affjedringssystem, hvor traditionelle bånd er erstattet af en tynd snor lavet af HTP og Dyneema® fibre - kendt for deres styrke og vandafvisning i klatring og sejlads. Denne højstyrke snor glider gennem et stykke hardware inspireret af klatreseler, let og muliggør smidig stolens liggestilling.

Den strategiske optimering af smedede aluminiumsnav og støbte hjørnebeslag opnår vægteffektivitet uden at gå på kompromis med styrke eller holdbarhed. Dette skelet af hardware stammer fra detaljeret design og ingeniørarbejde, hvilket resulterer i et design, der skiller sig ud på markedet.

Moonlite Elite leveres med en bæretaske, Platform Pack™, der tjener to formål: en konventionel taske og et valgfrit platform for forbedret stabilitet på blødt terræn.

Stolens sæde er lavet af en speciel genanvendt netstofblanding af polyester og TPU-fibre, der omslutter kroppen behageligt. Dette design er forbundet til rammen via minimalistiske kugleled, der roterer for at medfølge kroppens bevægelser og forhindre trykpunkter.

Moonlite Elite tilbyder enestående transportmuligheder med sin lave vægt på kun 1 pund og 2 ounce. Den patenterede liggestillingssystem giver justerbare siddepositioner til forskellige aktiviteter.

Denne elite camp stol er skabt med fokus på detaljerne og bæredygtighed, da den omfavner 100% genanvendte materialer til net, kantbånd og bånd, hvor net og udvalgt hardware er bluesign® godkendt. Med Moonlite Elite er komforten på dine vandreture garanteret.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
CertificeringBluesign®
Materialer
MaterialerDyneema, Aluminium 6061
Størrelser og omfang
Vægt950 gram
Filters
Sort
display