90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nemo Helio Pressure Shower

Nemo Helio trykbruser

Mærke: Nemo
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.699,00 kr.
decrease increase

Ingen grund til længere at hænge en bruser op over hovedet! Opgrader din udendørs bruseoplevelse med Nemo Helio trykbruser i den mørke verglas farve. Den bærbare bruser og sprøjtevandssystem giver dig det nødvendige vandtryk til at vaske hår, opvask, skylle udstyr, vande planter eller vaske hunden.

Brug den nemme fodpumpe til at trykbeholde den 2,9-gallon store tank, som sikrer 5-7 minutter med konstant og stærk vandsprøjt. Du kan varme tankens vand op i solen eller fylde den direkte med varmt vand for en behagelig varm bruser. Med neoprenslange på 7 fod og sprøjtedyse kan du nå alle vinkler af snavset udstyr eller saltvåde dragter.

Helio er let at fylde op hvor som helst uden behov for en slange. Den kompakte taske til opbevaring sørger for, at tanken, slangen, dysen og pumpen kan pakkes sammen pænt. Du kan parre Helio med Heliopolis™ privatlivsskærmen for en luksuriøs og håndfri bruseoplevelse midt i naturen. Med en kapacitet på 2,9 gallon og en nem opsætning, er Nemo Helio trykbruser det perfekte tilbehør til udendørs eventyr.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til at hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerPU belagt, Polyester, Neoprene
Størrelser og omfang
Vægt605 gram
Volume11 L.
Længde42 cm
Diameter24 cm.
Filters
Sort
display