90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nemo Double Haul Convertible Duffel 55l

Duffel & Tote i Ét

Mærke: Nemo
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.799,00 kr.
1.439,20 kr.
decrease increase

Gør din næste rejse endnu nemmere med Nemo Double Haul Convertible Duffel 55L. Denne alsidige taske er en kombination af en duffel og en tote, der er designet til at imødekomme enhver eventyrers behov. Den har en stor åbning, der forbliver bred, mens du pakker, men som nemt kan foldes ned til en duffel til lange ture og flyrejser. Med skjulte rygsækstropper, der gør det let at bære, og håndtag, der giver ekstra kapacitet og nem organisering, er denne taske både praktisk og funktionel.

Dobbelt Haul er en bluesign®-certificeret produkt, der er lavet af genanvendte materialer og produceret med henblik på at beskytte både mennesker og planeten. Den slidstærke yderside er lavet af bluesign®-godkendt 420D genanvendt nylon, der er behandlet med urethan for at modstå vand og pletter. Sideudløsningslukninger gør det hurtigt at omdanne tasken fra duffel til tote, og stive tværstænger skaber struktur, så tasken kan holde sig oprejst og åben under pakningen.

Indvendige og udvendige lynlåslommer skaber indbyggede organisatoriske muligheder, og alle tasker inkluderer en matchende bæretaske, der også kan bruges som en pakningskube. Uanset om du pakker til en weekendtur eller en uges ferie, så er Double Haul det perfekte valg til at organisere alt dit grej. Designet med tanke på holdbarhed og nem reparation, er det en investering, der er bygget til at støtte et helt liv fuld af eventyr.

Med unikke designmuligheder og en konstruktion, der tillader brugen som både duffel og tote, tilbyder Nemo Double Haul Convertible Duffel 55L ultimativ alsidighed. Den vandafvisende og let aftørbar udvendige skal af bluesign®-godkendt 420D genanvendt nylon er yderst holdbar. Med stive tværstænger holdes tasken åben under pakningsprocessen, og de medfølgende bærehåndtag og polstrede rygsækstropper gør det let at tage tasken med på farten. Indvendige og udvendige lynlåslommer giver mulighed for nem organisation, og tasken kan rumme alt, hvad du har brug for til en weekendtur eller en længere ferie. Bluesign®-certificerede materialer og en design, der let kan repareres, sikrer, at denne taske er både miljøvenlig og langtidsholdbar. Gør dig klar til dine næste eventyr med Nemo Double Haul Convertible Duffel 55L.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
CertificeringBluesign®
VandtætJa
Materialer
Materialer420 D genanvendt Nylon
Polstret skulderstropJa
Størrelser og omfang
Volume55 L
Vægt1400 gram
Længde58 cm
Bredde34 cm
Højde25 cm
Filters
Sort
display