90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nemo Double Haul Convertible Duffel 100l

Taske til hverdagsbrug på 100 liter

Mærke: Nemo
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.999,00 kr.
1.599,20 kr.
decrease increase

Præsenterer Nemo Double Haul Convertible Duffel 100L - din ultimative følgesvend til eventyr! Denne robuste taske kombinerer det bedste fra en rejsetaske og en skuldertaske og er designet til at imødekomme enhver eventyrsønske. Med en enorm åbning, der forbliver bred mens du pakker, kan tasken nemt foldes ned til en duffel til lange rejser og flyrejser og har selvopbevarende rygsækstropper, der er usynlige når de ikke er i brug. Når du har brug for ekstra plads, kan de skjulte håndtag på tasken trækkes frem for ekstra kapacitet og nem organisering.

Double Haul er produceret som en certificeret bluesign® produkt, hvilket betyder, at den er lavet af genanvendte materialer og opfylder de højeste standarder for at beskytte både mennesker og planeten. Den yderst holdbare yderstoffet er fremstillet af bluesign® godkendt 420D genanvendt nylon, der er behandlet med urætan for at modstå vand og pletter. Sideudløsnings spænder transformerer hurtigt tasken fra duffel til skuldertaske, og stive spærre stænger skaber struktur, så tasken forbliver opret og let at pakke i. Interne og eksterne lynlås lommer skaber indbyggede organisatoriske muligheder, og alle tasker inkluderer en matchende bæretaske, der også kan bruges som en pakke kube.

Uanset om du pakker til en stor udflugt, transporterer gear fra bilen til lejrpladsen eller forbereder dig på en familiedag på stranden, så er Double Haul det perfekte valg til at samle det hele. Den er omhyggeligt designet til holdbarhed og nem reparation og er en investering bygget til at støtte et helt liv fyldt med eventyr.

Detaljer:
- Unikt design og konstruktion tillader tasken at blive brugt som både en duffel og skuldertaske.
- Urætan-belagt, bluesign® godkendt 420D genanvendt nylon yderskal er holdbart, vandafvisende og let at tørre af.
- Stive spærre stænger holder tasken åben bred under pakkeprocessen.
- Inkluderer både bærehåndtag og diskrete polstrede rygsækstropper, så du kan tage af sted på den måde, du foretrækker.
- Interne og eksterne lynlås lommer hjælper med organisering og holder små genstande let tilgængelige.
- Rummer en imponerende mængde - fra en familie campingudstyr til store udflugtskits.
- Et bluesign® produkt, denne vare er lavet af bluesign® godkendte stoffer og tilbehør og er produceret på en ressourcebesparende måde med minimal påvirkning af mennesker og miljøet.
- Omhyggeligt designet til nem reparerbarhed for at forlænge produktets levetid og potentielle fremtidige videresalgsmuligheder.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
CertificeringBluesign®
VandtætJa
Materialer
Materialer420D nylon fabric
Størrelser og omfang
Volume100 L
Vægt2000 gram
Længde72 cm
Bredde42 cm
Højde34 cm
Filters
Sort
display