90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nemo Astro long wide

Astro™ let, langt og bredt underlag

Mærke: Nemo
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.499,00 kr.
1.199,20 kr.
decrease increase

Nemo Astro Long Wide er det ideelle valg til enhver overnatningsoplevelse, der garanterer letvægtig komfort, holdbarhed og velvære under hvilen. Denne opdaterede model er fremstillet af bæredygtige materialer med en 100 % bluesign® godkendt, 75D genanvendt polyester stofskal og 100 % post-forbruger genbrugt Primaloft® isolering.

Astro bevarer sine velkendte laterale kamre, som er mere behagelige og forhindrer måtten i at krølle under kroppen. Hovedenden har en pudekant, der giver ekstra støtte til din campingpude og forhindrer den i at glide af i løbet af natten. Den effektive Vortex™ pumpesæk fungerer problemfrit sammen med vores Laylow™ ventil for nem oppustning og personlig komfort samt hjælper med at holde fugt ude af måtten.

Med en tykkelse på 3,5 tommer er Astro perfekt til at udjævne ujævnt underlag og den laterale konstruktion gør den behagelig at ligge på samtidig med, at den modvirker krølning. Med en R-værdi på 2,6 giver Astro Isoleret tre-sæsoners komfort til forskellige eventyr, mens den ikke-isolerede version med en R-værdi på 1,5 er ideel til varmt vejr camping.

Pakningen er lavet af genanvendelige materialer og er 100 % genanvendelig, hvilket passer perfekt til den miljøbevidste eventyrer. Skab uforglemmelige oplevelser med Nemo Astro Long Wide - din pålidelige følgesvend på enhver tur ud i naturen.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til at hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
CertificeringBluesign®
R-værdi2,6
Materialer
MaterialerGenanvendt polyester
FoerPrimaLoft®
Størrelser og omfang
Vægt890 gram
Tykkelse8,7 cm.
Mål sammenpakket, længde28 cm.
Mål sammenpakket, diameter11 cm.
Længde193 cm
Bredde64 cm
Filters
Sort
display