90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nemo Astro Insulated Regular

Astro Isoleret letvægts liggeunderlag

Mærke: Nemo
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.699,00 kr.
1.359,20 kr.
decrease increase

Drømmer du om behagelig og holdbar søvn under dine udendørs eventyr? Så er Nemo Astro insulated regular det perfekte valg for dig! Denne opdaterede model byder på letvægtig komfort og en lang række mere bæredygtige materialer. Skallen er lavet af 100% bluesign® godkendt, genanvendt polyesterstof, og isoleringen består af 100% post-forbruger genanvendt Primaloft® materiale.

Astro har de velkendte laterale baffler, der er utroligt behagelige at ligge på og forhindrer måtten i at krølle sammen under din krop. Den unikke Pillow Baffle™ ved hovedenden sikrer, at din hovedpude bliver, hvor den skal, hele natten. Med den super effektive Vortex™ pumpepose kan du nemt og smidigt puste madrassen op ved hjælp af den Laylow™ ventil, der kan justeres præcist efter din komfort.

Den 3,5 tommer tykke madras er ideel til at jævne ujævnt underlag ud, og de laterale baffler giver ekstra komfort for arme og ben, samtidig med at de modvirker, at madrassen krøller sammen. Med en R-værdi på 1,5 er Astro perfekt til varmere vejrforhold, mens den isolerede udgave med en R-værdi på 2,6 giver dig komfort til tre sæsoner af året. Med emballage lavet af genanvendte materialer, der er 100% genanvendelige, er Astro også et miljøvenligt valg. Uanset hvor dit næste eventyr fører dig hen, vil Nemo Astro være den ideelle følgesvend!

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
R-værdi2,5
Materialer
Materialer100% Polyester, Genanvendt polyester, Bluesign®
FoerPrimaLoft®
Størrelser og omfang
Tykkelse8,90 cm
Vægt690 gram
Længde183 cm
Bredde51 cm
Pakkestørrelse25 X 11 cm.
Filters
Sort
display