90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Montane Fem Azote 30

Alsidig rygsæk designet til kvinder

Mærke: Montane
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.299,00 kr.
decrease increase

Montane Fem Azote 30 er den type rygsæk, der er egnet til stort set alt slags udendørs aktivitet. Den fungerer perfekt om vinteren, som letvægts minimalistisk rygsæk til arbejdshesten og til bjergbestigningen. Og listen fortsætter...

Rygsækken her er designet specielt til kvinder, og har således et unikt rygsystem for større komfort og støtte.

Ud over at tage kronen som en af ​​de mest alsidige rygsække, vi har på lager, er den også en af ​​de mest miljøvenlige takket være dens genbrugte stoffer.

Montane bruger deres eget Raptor Eco 100D-stof (78% genanvendt) i hele rygsækken og en åndbar Contact Air Mesh Eco (35% genanvendt) i bagpanelet.

Takket være det 100% Robic Nylon-indhold i hovedstoffet er det lige så hårdt og vejrbestandigt som ikke-genanvendte alternativer, og dermed endnu bedre for isbjørnene.

Til bagsystemet er der brugt Montanes kvindespecifikke ZephyrAD-rygsystem, et meget justerbart, åndbart system fremstillet ved hjælp af en blanding af mesh og blødt skum.

Fra toppen har du et forlængeligt låg, der giver mulighed for at medbringe ekstra gear øverst i rygsækken. Eller låget kan fjernes helt for reduceret vægt.

Der er eksterne og interne lommer i låget til opbevaring af ting, du hurtigt skal komme til, hvoraf den ene har en klips, der holder dine nøgler sikre.

Side 'stavlommer' gemmer ting som ekstra lag, en pandelampe, et kort osv. Og en forlomme lomme kan let holde styr på et par bløde, vandtætte bukser eller en presenning.Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BrystremJa
HofteremJa
KompressionsremmeJa
Materialer
MaterialerRAPTOR Eco 100 denier Robic Nylon hovedstof med 78% genbrugsindhold
Polstret skulderstropJa
LommerFlere lommer, Indvendige lommer
Filters
Sort
display