90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Merrell Wildwood Aerosport

Luftig vandresko med net

Mærke: Merrell
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
899,00 kr.
299,00 kr.
decrease increase

Wildwood Aerosport fra Merrell er designet til udendørsentusiaster, der længes efter spænding og trives i vildmarken, også når det er stegende hedt. Uanset om du begiver dig ud på en udfordrende vandretur, erobrer en stenet sti eller blot nyder en rolig gåtur i naturen, er Wildwood Aerosport din ultimative ledsager, da skoen forhindre sten og grus i at trænge ind i skoen, men samtidig lader luft passerer.

Udført med omhyggelig opmærksomhed på detaljer er Wildwood Aerosport bygget til at modstå udfordringerne fra enhver terræn. Overdelen består af en blanding af holdbare syntetiske materialer og åndbart netstof, der sikrer optimal luftstrøm samtidig med at de beskytter mod grus. Skoens forstærkede tåkappe og hælkappe giver ekstra støtte og beskytter dine fødder mod uheldige stød eller påvirkninger, hvilket giver dig selvtillid til at udfordre dine grænser.

En af Wildwood Aerosports fremragende egenskaber er dens enestående trækkraft. Udstyret med en præstationsdygtig ydersål tilbyder disse sko et uovertruffent greb på både våde og tørre overflader. Uanset om du navigerer på glatte klipper eller vandrer gennem mudrede stier, kan du stole på Wildwood Aerosport til at holde dig godt plantet, øge din stabilitet og reducere risikoen for at glide og falde.

Komfort er en top prioritet med Wildwood Aerosport. Dens Kinetic Fit™ BASE indlægssål leverer kontureret støtte, der naturligt justerer dine fødder og reducerer træthed selv under langvarig brug. Skoens EVA-mellemsål giver polstring og stødabsorption, hvilket sikrer, at hvert skridt føles ubesværet og skånsomt mod dine led. Derudover holder den åndbare netforing dine fødder kølige og friske ved at fjerne fugt for at forhindre ubehag og vabler.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
MellemsålPremium EVA midsole
ÅndbarJa
OverlæderÅNDBAR MESH
Filters
Sort
display