90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Masters Trekking pole trecime carbon

Masters Trecime Carbon pole

Mærke: Masters
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.699,00 kr.
decrease increase

Tag din trailløbning til det næste niveau med Masters Trekkingpole Trecime Carbon. Denne lette og foldbare stang er designet til erfarne brugere, der ønsker at udnytte sit fulde potentiale inden for Trail Running og Ultra-trail løb.

Stangen er lavet i 5 sektioner: 16 mm og 14 mm i 100% carbonfiber, 12 mm x 2 stk. i CaluTech og 12 mm x 1 stk. i AluTech 7075 for at sikre letvægt til trailløberen og dermed opnå en fremragende præstation. Samlet med Falco-knap i ny sort finish og en blød og let rem, er denne stang udstyret med en wolframspids og anodiseret aluminiumsstøtte for et fremragende greb på alle typer terræn, selv isglatte underlag, og med en vægt reduceret til et minimum.

Det push / pull-lukningssystem sikrer kompakthed i den lukkede stang og hastighed både ved åbning og lukning, mens det nye Wing Lock-justeringssystem giver dig mulighed for at justere stangens forlængelse i absolut sikkerhed. Målinger: 35 cm lukket - 130 cm maksimal forlængelse (110 cm minimum). Vægt: 190 g. Leveres med et par trådruller med en diameter på 55 mm samt en PA-taske til opbevaring efter brug. Tag din trailoplevelse til nye højder med Masters Trekkingpole Trecime Carbon.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Filters
Sort
display