90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Lifesystems 8H Knæklys 2 stk

Hvide lys

Mærke: LifeSystems
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
49,00 kr.
39,20 kr.
decrease increase

Lifesystems 8H Knæklys i 2 Pack er en pakke med to lysstave, der er ideelle til outdoor, vandring, natlig orientering og nødsituationer.

Lysstavene aktiveres ved at bøje og ryste dem, hvilket aktiverer en kemisk reaktion, der skaber lys i op til 8 timer. De giver et kraftigt hvidt lys, der kan ses på lang afstand, og de er vandtætte og vejrresistente, hvilket gør dem velegnede til udendørs brug.

Lifesystems 8H Glow Sticks - White 2 Pack er lette og kompakte og nemme at have med på tur. De er også sikre at bruge, da de ikke udleder varme eller skadelige kemikalier. De kan bruges til at markere lejrpladsen, som en nødsignalskilde eller som en lygte i mørke omgivelser.

Lysstavene er også nyttige i tilfælde af strømafbrydelse eller andre nødsituationer i hjemmet. De er en pålidelig og holdbar løsning til at skabe lys og synlighed i alle slags omgivelser.

Alt i alt er Lifesystems 8H Glow Sticks - White 2 Pack et nyttigt og pålideligt værktøj til udendørsaktiviteter og nødsituationer. Med deres holdbarhed, lette anvendelse og kraftfulde lys er de et uundværligt element i enhver udendørs opgave.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
brændetid i timer8 Timer
Størrelser og omfang
Vægt24 gram
Filters
Sort
display