90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Keen Ridge Flex WP Men

Fleksible, vandtætte og åndbare vandresko

Mærke: Keen
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.399,00 kr.
749,00 kr.
decrease increase

Keen Ridge Flex WP Men er pålidelige vandresko med fleksibilitet, skræddersyet til de lettere dage på vandrestien, er en absolut must-have.

Med KEEN.BELLOWS FLEX reduceres den nødvendige energi for hvert skridt. Den består af en teknologi, der gør skoen mere fleksibel og kræver hele 60% mindre energi at bøje end andre lignende vandresko. Derfor giver denne sko dig en mere komfortabel vandreooplevelse, hvor hvert skridt føles lettere.

Med KEEN.ALL-TERRAIN ydersål i højtrækkende gummi, der har multidirektionelle knopper, kan du trygt begive dig ud i terræn med jord, mudder og sten, og Keens hæl-fangssystem tilføjer ekstra stabilitet. Stabilitetsstangen giver letvægtsstøtte, og den højslidsgummispids øger både holdbarhed og beskyttelse. Den ikoniske KEEN pasform sørger for, at hælen er sikret, samtidig med at der er rigeligt med plads til dine tæer til at sprede sig ud.

Keen Ridge Flex WP Men vandresko er vandtætte med KEEN.DRY membranen, der lader dampen slippe ud uden at lade vandet trænge ind. Derudover anvendes kun premium læder fra en LWG-certificeret garveri, samt opnår naturlig lugtkontrol uden brug af pesticider ved hjælp af Eco Anti-Odor teknologien. 

Gør dig klar til eventyret med Keen Ridge Flex WP Men!

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
OverlæderLæder
MembranKEEN.DRY
VandtætJa
ÅndbarJa
MellemsålPU mllemsål, Udtagelig indlægssål
SlidsålKEEN.ALL-TERRAIN
Materialer
FoerQuick-dry foer, Textil
Filters
Sort
display