90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Lundhags Jarpen Pile Jacket W

En pålidelig vinterjakke med pilefleeceforing til varme og komfort!

Mærke: Lundhags
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.599,00 kr.
decrease increase

Denne jakke er det ideelle valg til vintersæsonen, uanset om du venter på bussen, går en tur med din firbenede ven eller er klar til eventyr i naturen. Med dens pilefleeceforing i kroppen forbliver du varm, mens ærmet er udstyret med polstret isolering for ekstra komfort. De rummelige lommer er udstyret med lynlåse, så du sikkert kan opbevare dine nødvendigheder. De har også en hyggelig fleeceforing, der holder dine hænder varme, selv på de koldeste dage.

Hætten er generøs i størrelsen og har en behagelig fleeceforing. Den kan justeres på to måder, så du kan beskytte dig mod både vind og sne. Ærmekanten kan tilpasses med en justerbar kileåbning og er nem at tilpasse over eller under dine handsker, mens en elastiksnor i bunden af jakken giver dig mulighed for effektivt at holde på varmen, samtidig med at den giver fuld bevægelsesfrihed.

Med Lundhags genanvendte polyester/økologiske bomuldsblanding med voks får du en jakke, der beskytter dig mod vind, let regn og sne. Pilefleeceforing i kroppen og syntetisk polstring i ærmet sørger for den perfekte kombination af varme og komfort. Der er en lynlåslomme på brystet og to lynlåslommer i hånden, alle med fleeceforing for ekstra luksus.

Så uanset om du er på jagt efter den perfekte jakke til dine udendørs eventyr eller bare en god jakke til når vinteren kommer, er denne model et glimrende valg. Gå ikke glip af muligheden for at udforske vinteren i stil og komfort med denne jakke fra Lundhags!

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VandtætDurable Water Repellency treatment (DWR)
Materialer
MaterialerLPC: 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld, Fluorcarbonfri
FoerGenanvendt polyesterfibre
Lommer1 brystlomme m. lynlås, 2 håndlommer
LynlåsGennemgående frontlynlås
HætteFast hætte, Justerbar
Produkt tags
Filters
Sort
display