90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Sealskinz Harling Waterproof All Weather Glove

Vandtætte handsker, som kombinerer varme, åndbarhed og skridsikkert greb til ultimativ udendørs beskyttelse!

Mærke: Sealskinz
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
549,00 kr.
499,00 kr.
decrease increase

Sealskinz Harling Waterproof All Weather Glove er nogle slidstærke, lette og teknisk vandtætte handsker, der giver den perfekte balance mellem varme og åndbarhed.

Sealskinz Harling Waterproof All Weather Glove er velegnet til en bred vifte af udendørs aktiviteter og vejrforhold. De 100% vandtætte handsker er skabt af førsteklasses materialer for at levere en exceptionelt vandtæt og åndbar oplevelse. Det ydre lag består af 52% polyester, 27% nylon, 18% polyurethan og 3% elastan. Det midterste lag har en 100% polyurethanmembran, mens det inderste lag er 100% polyester.

Med et skridsikkert forstærket greb får du fremragende kontrol og fingerfærdighed, samtidig med at risikoen for at miste foring reduceres betydeligt. Disse handsker overgår standard flerlagshandsker på enhver måde.

Disse vandtætte handsker er ideelle til forskellige temperaturer og vil holde dig tør og beskyttet i alt slags vejr, herunder regn, let sne og mudder. De har en fleecevisker på tommelfingeren og er kompatible med touchskærme på pegefingeren og tommelfingeren, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af aktiviteter.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Membran100% Polyurethan
Vandsøjletryk20.000 mm.
Materialer
Materialer52% Polyester, 27 % Nylon, 18 % Polyurethane, 3 % Spandex
Filters
Sort
display