90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Hanwag Torsby SF Extra LL

Perfekt til både vandring og afslappede ture

Mærke: Hanwag
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.899,00 kr.
1.099,00 kr.
decrease increase

Den seje og stilfulde Torsby Low SF Extra GTX er det ultimative valg til afslappede bjergvandringer i lavere terræn og skønne udflugter.

Med sin pålidelige HANWAG Endurance Hike-ydersål, vandtætte og åndbare GORE-TEX-foring samt slidstærke overdel af luksuriøst ruskind og nubuck-læder, er denne sko skabt til afslappende oplevelser i naturen.

Denne lavprofil herremodel er skabt af førsteklasses nubuck og ruskind læder. Den nyder også fordelene ved vores StraightFit Extra-læst, som udover at give fremragende støtte til mellemfoden og lade storetåen finde sin naturlige position, også tilbyder masser af plads til hele forfoden, hvilket giver en ekstraordinær komfortoplevelse.

Og selvfølgelig er den udstyret med en fantastisk komfortabel sål. Endurance Hike-ydersålen har en støddæmpende PU-mellemsål, der kombinerer en forstærket PU-skumkile med en førsteklasses indlægssål og ekstra støtte fra hæl til mellemfod, hvilket giver en fantastisk støddæmpning og en smidig gangstil. Gør dig klar til at erobre det vilde terræn i stil med Torsby Low SF Extra GTX!

Filters
Sort
display