90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Haglöfs Curious Hemp SS

Kortærmet skjorte i naturfibre

Mærke: Haglöfs
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
699,00 kr.
499,00 kr.
decrease increase

Hagöfs Curious Hemp skjorte er en bæredygtig og stilfuld skjorte, der er designet med miljøvenlige materialer og innovative funktioner. Skjorten er lavet af en blanding af økologisk bomuld og hamp, hvilket gør den både blød og slidstærk.

Til varmere dage på vandrestien, kan du vælge en åndbar skjorte, der føles kølig mod din hud. Denne skjorte er lavet af en 100% naturlig blanding af økologisk bomuld og hamp - naturlige og holdbare fibrer

, der er fugttransporterende og antimikrobiel og har en lav miljøpåvirkning under dyrkning. Den vil helt sikkert blive en favorit i din udendørs garderobe, da den ikke svækkes ved vask, men tværtimod kun bliver blødere og mere behagelig at have på

Skjorten har en moderne og afslappet pasform, der gør den behagelig at have på, uanset om du er på kontoret eller ude på eventyr. Den har også to brystlomme og knaplukning. 

Hagöfs Curious Hemp skjorte er en alsidig og bæredygtig skjorte, der passer til ethvert outfit og livsstil. Det er en perfekt kombination af stil og funktionalitet, der er designet til at imødekomme dine behov både inde og ude.

Produkt tags
Filters
Sort
display