90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Firepot Grøn Gumbo - XL

Stor portion af den lækre vegetarret - dehydreret og med lang holdbarhed

Mærke: Firepot
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
129,00 kr.
109,65 kr.
decrease increase

Firepots Grøn Gumbo er en fest af smag - og her med en ekstra stor portion. Denne hjertevarmende ret er en hyldest til det grønne køkken, med en lækker blanding af basmati ris, en række grønne grøntsager og en unik smagspalette af krydderier og urter.

Vi har omhyggeligt udvalgt en blanding af grønne ingredienser, herunder spinat, forårsgreen, grønkål, grøn kål, salat, brøndkarse og persille, som giver en sprød og frisk smag til denne ret. Sammen med løg, rød peberfrugt, grøn peberfrugt, selleri, risolie, hvedemel og en lækker grøntsagsbouillon får du en fyldig og velsmagende grøn gumbo.

Vores Firepot Grøn Gumbo er krydret til perfektion med hvidløg, salt, røget paprika, sort peber og cayennepeber, hvilket giver en dyb og rig smag til retten. Denne ret er velegnet til vegetarer og alle, der elsker en god og hjertevarmende måltid uden allergener.

Ingredienser og allergener

Basmati ris (50%), grøntsager (22%, inklusive: spinat, forårsgreen, grønkål, grøn kål, salat, brøndkarse, persille), løg, rød peberfrugt, grøn peberfrugt, selleri, risolie, hvedemel, grøntsagsbouillon, hvidløg, salt, røget paprika, sort peber, cayennepeber.

Allergener: Hvede, selleri

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Næringsindhold pr. 100 gr. Kcal/ KJ: 427/ 1787
Næringsindhold pr. 100 gr. Fedt: 11,8 gram
Ernæringsværdi, fibre 6,50 Gram pr. 100 gr.
Ernæringsværdi, protein 9,90 Gram pr. 100 gr.
Ernæringsværdi, salt 1,20 Gram pr. 100 gr.
Holdbarhed 60 Mdr.
Størrelser og omfang
Vægt 165 gram
Filters
Sort
display