90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Fusion Womens Hot X-long Tights

Vintertights til kvinder - her med ekstra benlængde

Mærke: Fusion
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
899,00 kr.
decrease increase

Disse tights er det ideelle valg til udendørs aktiviteter, især på kolde dage i vintersæsonen. Deres yderside er fint strikket for at afvise kulde og vind, mens den bløde og termoregulerende bagside holder på kroppens naturlige varme. De er også populære til afslapning indendørs.

Designet specielt til kvinder med ekstra høj talje for en perfekt pasform, er vores tights et resultat af 15 års udvikling og slidstærk brug. De tåler flittig brug og mange ture i vaskemaskinen uden at miste form eller funktion.

Det unikke materiale sikrer hurtig og effektiv svedtransport, hvilket holder dig varm og tør under og efter aktivitet. Og med Fusion Powerlock-låsesømme er irriterende lynlåse overflødige.

Udstyret med lommer på lårene, der holder dine ejendele tæt til kroppen uden at begrænse bevægelsesfriheden, og diskrete 3M refleksbånd på underbenene, der sikrer synlighed i mørke timer, er disse tights både funktionelle og stilfulde.

Denne X-long model har 4 cm ekstra benlængde for dem, der har behov for det. Produceret i Italien og fremstillet på Fusions egen systue i Litauen, er disse tights også STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret, hvilket betyder, at de er fri for skadelige stoffer, så du kan træne med ro i sindet.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vaskemaskine30°C
TørretumblerNej
VindafvisendeJa
CertificeringSTANDARD 100 by OEKO-TEX®
Materialer
Materialer85% Polyamide, 15% Elastane
Filters
Sort
display