90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Fusion TEMPO! Run Tights

Unisex tights til både træning og konkurrence

Mærke: Fusion
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
999,00 kr.
decrease increase

Disse TEMPO Run Tights er en perfekt løsning til både konkurrence og træningspas, uanset om du er kvinde eller mand. Deres superhurtige design er ideelt til at forbedre din præstation.

Vandafvisende og hurtigtørrende, disse tights holder vægten nede, mens den indvævede sportskompression reducerer muskeltræthed og øger din udholdenhed. Den bløde og elastiske fleece på indersiden af fronten giver dig komfort uden behov for underbukser eller trusser.

Med funktionelle Fusion lommer på lårene, gel lommer der ikke hindrer din bevægelsesfrihed, og en hofteelastik med indbygget snor, tilbyder disse tights optimal komfort og pasform.

Disse tights er et unisex produkt med en kraftig vandafvisende overflade og ombuk ved benåbningerne. De er udstyret med en 3M reflekslogo på bagsiden af højre lår for øget synlighed i mørke omgivelser.

Med Fusion Powerlock låsesømme på syningerne, er de produceret med metervare fra Frankrig og fremstillet på Fusions egen systue i Litauen. Og selvfølgelig er de STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret, hvilket betyder, at de er fri for skadelige stoffer.

Filters
Sort
display