90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Fusion S3 Long Tights Unisex

Slidstærke, ekstra varme vintertights

Mærke: Fusion
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
  • *
    • Ikke tilgængelig
1.099,00 kr.
decrease increase

Klar til at erobre vinterens udfordringer? Fusions ultimative løsning til de iskolde løbeture: S3 Long Tights med fleece, designet til at give dig den nødvendige varme og beskyttelse i selv det vildeste vejr.

Fremstillet til både mænd og kvinder, disse ekstra varme long tights er din bedste ven mod vind, nedbør og frostgrader, der ellers ville gøre dine træningsture til en kamp. Med den specielle 3-lags membran på forsiden, forsynet med en vandafvisende front, kan du være sikker på, at dine lår og knæ er beskyttet mod enhver form for afkøling. Og tro os, det er ikke alt – Fusions materialer er også åndbare og højelastiske, hvilket giver dig optimal bevægelighed og pasform, uanset din kropstype.

Men det stopper ikke der! S3 Long Tights er spækket med funktionelle detaljer for at gøre din løbeoplevelse endnu bedre. Fra den brede hofteelastik med justerbar snor og sikrede lommer til Fusion lommerne på lårene, der holder dit udstyr sikkert tæt på kroppen, er hver eneste detalje designet med din komfort i tankerne.

Og lad os ikke glemme sikkerheden – med de diskrete, men sikre 3M refleksbånd på underbenene, får du 360 graders synlighed, selv i de mørkeste timer.

S3 Long Tights er mere end bare tights – de er din ultimative ledsager til vinterens løb. Så skynd dig og få fat i et par i dag og oplev komforten, varmen og beskyttelsen, du fortjener.

Produkt tags
Filters
Sort
display