90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Lundhags Fulu Down Hooded Jacket W

Varm, flot og bæredygtig jakke i ét - virkelig varm.

Mærke: Lundhags
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.999,00 kr.
1.699,00 kr.
decrease increase

Lundhags alsidige dunjakke er skabt til at beskytte dig på enhver udendørs ekspedition og er nem at have med i rygsækken. Men det er ikke bare en jakke til eventyr; den fungerer også fantastisk som en praktisk hverdagsvinterjakke.

Der er lagt vægt på bæredygtighed i designet af denne jakke. Fyldet er fremstillet af genanvendt dun, mens stoffet er lavet af slidstærkt, genanvendt nylon i en robust konstruktion.

Jakken har en rummelig hætte med tovejsjustering, så du kan opnå den optimale pasform. Der er også en justerbar elastiksnor i bunden og en blød elastik indeni manchetten, der effektivt forhindrer, at den kolde luft trænger ind i jakken. En praktisk detalje er de tovejs lynlåse foran, som giver mulighed for bedre ventilation, samtidig med at de sikrer, at brystet og nakken holdes varme.

Gør dig klar til at erobre naturen med en jakke, der ikke bare leverer på funktionalitet, men også tager ansvar for vores planet. Vælg Lundhags genanvendte dunjakke og oplev komfort, ydeevne og bæredygtighed på én gang!

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerGenanvendt nylon
Foer100 % genanvendt PEAQ Down ECO foring med PFC-fri DWR
Lommer1 brystlomme m. lynlås, Lommer med lynlås
HætteFast hætte, Justerbar
Lynlås2-vejs frontlynlås
Filters
Sort
display