90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Lundhags Fulu Down Hooded Jacket M

Den ultimative jakke til eventyr og hverdag, fyldt med genanvendt dun og stilfuldt designet med omtanke for miljøet.

Mærke: Lundhags
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.999,00 kr.
1.599,00 kr.
decrease increase

Denne Lundhags dunjakke er din ultimative følgesvend til eventyr i det fri! Uanset om du skal på vandretur, camping eller bare ønsker at holde varmen på en kold vinterdag, så er denne jakke den perfekte løsning.

Det smarte tovejs lynlåssystem giver dig mulighed for at regulere temperaturen, mens du stadig holder dig varm omkring brystet og halsen. Derudover har den en rummelig hætte med justerbar pasform, en elastisk snor i bunden for at holde kulden ude og blød elastik ved ærmerne for ekstra komfort.

Lundhags jakke går heller ikke på kompromis med miljøet. Jakken er nemlig lavet af 100% genanvendt materiale fra tidligere dyner og jakker, herunder det genanvendte dunfyld. Derudover er stoffet også skabt af slidstærkt, genanvendt nylon. 

Med lynlåslommer til opbevaring og en isoleret lomme på brystet har du altid plads til dine værdigenstande. Justerbar bundkant og en stormklap foran lynlåsen med hagebeskytter gør denne jakke til det ultimative valg for alle dine udendørsoplevelser. Vær med til at beskytte miljøet og vælg denne jakke, der kombinerer stil, komfort og bæredygtighed!

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerGenanvendt nylon
Foer100 % genanvendt PEAQ Down ECO foring med PFC-fri DWR
Lommer1 brystlomme m. lynlås, Lommer med lynlås
HætteFast hætte, Justerbar
Lynlås2-vejs frontlynlås
Produkt tags
Filters
Sort
display