90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Free Headlamp Battery 72Wh (10.0Ah)

Batteri med en kapacitet på 72Wh.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.599,00 kr.
1.279,20 kr.
decrease increase

Gratis pandelygte batteri er et kraftfuldt batteri med lang rækkevidde. Den er vandafvisende, genopladelig via USB-C og har en 5-trins batteriindikator. Den kan let monteres på en hjelm eller en cykelramme (beslag sælges separat). Dette batteri passer til alle pandelygter inden for Free-serien.
Vores Free-serie er lavet til fleksibel brug uanset model. Du kan nemt flytte lampeenheden fra pandebåndet og i stedet fastgøre den til din hjelm eller en styretap. Jo mere lys (højere lumen) du ønsker, desto kraftigere batteri skal du medbringe. Hvis du vil bruge din pandelygte til kortere løbeture eller aktiviteter, er et lille batteri nok. Men hvis du skal være ude i lang tid, er det bedre at vælge et større batteri og i stedet fastgøre det til din hjelm, til en styretap eller lægge det i din rygsæk med den medfølgende forlængerledning.
Batteriet opfylder IPX5 standarden (vandafvisende) og kan modstå kraftig regn og vand fra enhver retning. Den LED-batteriindikator viser batteristatus under opladning eller når du tænder pandelygten og sikrer, at du kan holde øje med, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet. Batteriet oplades let via et USB-C-kabel og har en opladningstid på 3 timer.
Hold dig varm for bedre kapacitet.
Batterikapaciteten kan afhænge af din kropstemperatur såvel som den omgivende temperatur. Den lange forlængerledning fra Silva giver dig mulighed for at bære batteriet tæt på din krop. Dette kan være afgørende på mange måder. Ved at holde batteriet så varmt som muligt i koldt vejr forlænges brændetiden.
Se mere

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BatterierFree Headlamp Battery 72Wh (10.0Ah)
VandtætIPX5
Filters
Sort
display