90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Free Headlamp Battery 36Wh (5.0Ah)

Batteri designet til at forlænge din pandelampes driftstid.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.049,00 kr.
839,20 kr.
decrease increase

Gratis hovedlygtebatteri på 36 Wh er et kraftfuldt batteri med lang rækkevidde. Det kan genoplades via USB-C og kan fastgøres til en cykelramme, hjelm eller din gratis pandebånd. Dette batteri passer til alle hovedlygter i Free-serien.
Vores Free-serie er lavet til fleksibel brug, uanset model. Du kan nemt flytte lampenheden fra pandebåndet og i stedet fastgøre den til din hjelm eller styret. Jo mere lys (højere lumen) du ønsker, desto kraftigere batteri skal du have med dig. Hvis du vil bruge din hovedlygte til kortere løbeture eller aktiviteter, er et lille batteri nok. Men hvis du skal være ude i lang tid, er det bedre at vælge et større batteri og i stedet fastgøre det til din hjelm, til et styret eller lægge det i din rygsæk med den medfølgende forlængelseskabel.
Batteriet opfylder IPX5-standard (vandafvisende) og kan modstå kraftig regn og vand fra alle retninger. Den LED-batteriindikator viser batteristatus under opladning eller når hovedlygten tændes og sikrer, at du kan følge med i, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet. Batteriet oplades nemt via et USB-C-kabel og har en opladningstid på 3 timer.
Hold dig varm for bedre kapacitet
Batterikapaciteten kan afhænge af din kropstemperatur samt den omgivende temperatur. Den lange forlængelsessnor fra Silva giver dig mulighed for at bære batteriet tæt på din krop. Dette kan være afgørende på mange måder. Ved at holde batteriet så varmt som muligt i koldt vejr forlænges brændetiden.
Mere information

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BatterierFree Headlamp Battery 36Wh
VandtætIPX5
Filters
Sort
display