90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Free Pandelampe batteri 14.4Wh (2.0Ah)

Til din Pandelampe fra Silva i trail free-serien.

Mærke: Silva
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
599,00 kr.
479,20 kr.
decrease increase

Gratis hovedlygtebatteri på 14,4 Wh er et kompakt og genopladeligt batteri. Dette mini-størrelse og vandafvisende batteri passer til hovedlygter inden for Free-serien.
Vores Free-serie er lavet til fleksibel brug uanset model. Du kan nemt flytte lampeenheden fra hovedbåndet og i stedet fastgøre den til din hjelm eller styret. Hvis du vil have mere lys (højere lumen), skal du bruge et kraftigere batteri. Hvis du vil bruge din hovedlygte til kortere løb eller aktiviteter, er et lille batteri nok. Men hvis du skal være ude i lang tid, er det bedre at vælge et større batteri og i stedet fastgøre det til din hjelm, til et styre eller lægge det i din rygsæk med det medfølgende forlængelseskabel.
Batteriet opfylder IPX5-standard (vandafvisende) og tåler kraftig regn og vand fra alle retninger. LED-batteriindikatoren viser batteristatus under opladning eller når strømlampen tændes og sikrer, at du kan holde styr på hvor meget strøm der er tilbage i batteriet. Batteriet oplades nemt via et USB-C-kabel og har en opladningstid på 3 timer.
Hold dig varm for bedre kapacitet.
Batterikapaciteten kan afhænge af din kropsvarme samt den udendørs temperatur. Den lange forlængelsessnor fra Silva giver dig mulighed for at bære batteriet tæt på din krop. Dette kan være afgørende på mange måder. Ved at holde batteriet så varmt som muligt i koldt vejr forlænges brændetiden.
Se mere.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BatterierFree Headlamp Battery 14.4Wh (2.0Ah)
VandtætIPX5
Størrelser og omfang
Vægt115 gram
Filters
Sort
display