90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Free 3000 M

Pandelampe kit.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
3.399,00 kr.
2.719,20 kr.
decrease increase

Silva Free giver dig mere lys i en mindre, glattere og mere alsidig pandelampe - alt takket være flere innovative funktioner. Den har alle kabler integreret i pandebåndet for en bedre oplevelse og optimal køling for øget ydeevne. Alt pakket ind i verdens første ægte modulære pandelampeserie. Free 3000 M lampen og batterikombinationen (3000 lumen pandelampe + 36 Wh batteri) er perfekt til aktiviteter med høj hastighed i krævende terræn som MTB og skiløb.
Mere komfort, mere lys og mere fleksibilitet.
Da vi designede Free pandelampen, ønskede vi at skabe mere ud af mindre. Færre kabler, færre problemer, færre kompleksiteter. Vi lavede mange nye innovationer ud af udfordringen, og resultatet er den helt nye Silva Free pandelampeserie. Vi har fjernet alt, hvad der var unødvendigt, og gjort alt, hvad der var godt, endnu bedre. Silva Free er en pandelampe med mere komfort, mere lys og mere fleksibilitet. Dette er en global innovation med større anvendelse.
Introduktion af Free-seriens teknologier.
Fri teknologi: Færre problemer - mere komfort.
Silva Free har strømkablet integreret i pandebåndet. Du behøver aldrig mere at bekymre dig om distraherende kabler. At føle sig fri er nu en mere behagelig oplevelse.
Airflow teknologi: Mindre varme, mere lys.
Køling er afgørende for, hvor godt pandelampen præsterer. Free Airflow teknologien er udviklet i samarbejde med eksperter inden for termodynamik og betyder, at lamperne er designet med en optimeret aluminiumskøler sammen med et beskyttende plastikcover, der giver maksimal ventilation og afkøling, selv når du står stille. Resultatet er lys af høj kvalitet, uanset aktiviteten, selv når luftstrømmen eller kølingen ikke er optimal.
Modulær teknologi: Mindre kompleksitet - mere fleksibilitet.
Alle dele og tilbehør er udskiftelige, hvilket betyder, at du kan supplere eller opgradere din lampe med et andet batteri, lampehovedenhed eller monteringssæt. Lampen og batteriet kan let kobles fra pandebåndet og i stedet monteres på din hjelm, cykelstyr eller stel.
Silva Intelligent Light: en dobbeltstråleteknologi - til højere hastighed.
Silva Intelligent Light er en dobbeltstråleteknologi, der findes i alle Silva Free pandelamper. Kombinationen af en langtrækkende spot-lys og et tæt oversvømmelses-lys resulterer i en bedre ledhovedbevægelse, bedre kontrol, forbedret balance, mindre træthed og hurtigere hastighed.
Én pandelampe til alle dine aktiviteter.
Silva Free er en pandelampeserie med mulighed for at blande og matche. Vælg mellem tre forskellige lampeenheder, fire batterier og tre monteringsmuligheder. Alle dele kan udskiftes, så du behøver ikke at købe en ny pandelampe til forskellige aktiviteter. Tilføj blot en anden lampeenhed, et batteri og et monteringssæt til din opsætning. Alle dele kan købes separat.
Find den rette balance mellem lumen (lys), brændetid og vægt.
Det handler om at finde den rette balance mellem lumen (lys), brændetid og vægt, når du vælger den rigtige pandelampe. Disse påvirker hinanden, så det afhænger af den aktivitet, du vil bruge din pandelampe til. Du skal derfor tage højde for forholdet mellem lysstyrke og hvor længe du vil være udendørs samt hastigheden og terrænet. Jo hurtigere du bevæger dig og jo mere udfordrende terræn, jo kraftigere lys har du brug for. Vælg Free 1200 og et lettere batteri, når din primære aktivitet er trailløb, langrend eller skitur. Vælg Free 2000-3000 og et tungere batteri, når du bevæger dig med høj hastighed og i krævende terræner som mountainbiking, skibestigning og skiløb.
Tilbehør til din Free-serie.
Hvis du ønsker at bære så lidt vægt som muligt, kan du bruge den medfølgende forlængelseskabel og placere batteriet i lommen eller i rygsækken. Stangmonteringer, hjelmmonteringer og GoPro-monteringer er også tilgængelige som tilbehør til din Silva Free pandelampe, samt ekstra lange forlængelseskabler og topbånd.
Silva Free Series - ISPO prisvinder 2023:
Dette siger ISPO-prisjuryen om den nye Silva Free serie: En modulær pandelampe er fantastisk, hvis du er en multisportsentusiast med forskellige behov. Silva Free-serien er let, men tilbyder alligevel kraftig lysstyrke og masser af muligheder for justering.
Se mere

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Lysstyrke3000 lumen
BatterierLi-ion 5Ah, 36Wh
lyslængde220 m.
VandtætIPX5
CertificeringANSI
Filters
Sort
display