90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Free 3000 L

Silva pandelampe med lysstyrke på 3000 lumen.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
3.899,00 kr.
3.119,20 kr.
decrease increase

Silva Free giver dig mere lys i en mindre, glattere og mere alsidig pandelampe - takket være flere innovative funktioner. Den har alle kabler integreret i pandebåndet for en bedre oplevelse og optimal køling for bedre ydeevne. Alt sammen pakket ind i verdens første modulære pandelampe. Den kombinerede lampe og batteri, Free 3000 L (3000 lumen pandelampe + 72 Wh batteri), er perfekt til aktiviteter med høj hastighed som mountainbiking, skiløb og længere træningssessioner i udfordrende terræn og vejrforhold.
Mere komfort, mere lys og mere fleksibilitet
Da vi designede Free pandelampen, ville vi skabe mere ud af mindre. Færre kabler, mindre besvær, mindre kompleksitet. Vi lavede mange nye innovationer ud af udfordringen, og resultatet er den helt nye Silva Free pandelampeserie. Vi har fjernet alt, der var unødvendigt, og gjort alt, der var godt, endnu bedre. Silva Free er en pandelampe med mere komfort, mere lys og mere fleksibilitet. Dette er en global innovation med større anvendelse og mere frihed.
Introduktion til Free seriens teknologier
Free teknologi: Mindre besvær - mere komfort
Silva Free har strømkablet integreret i pandebåndet. Du behøver aldrig igen at bekymre dig om irriterende kabler. At føle sig fri er nu en mere behagelig oplevelse.
Airflow teknologi: Mindre varme, mere lys
Køling er vigtig for pandelampens ydeevne. Free Airflow teknologien er udviklet i samarbejde med eksperter inden for termodynamik og betyder, at lamperne er designet med en optimeret aluminiumkøler sammen med et beskyttende plastiketui, der giver maksimal ventilation og køling, selv når lampen står stille. Resultatet er lys af høj kvalitet uanset aktivitet, selv når luftstrømmen eller kølingen ikke er optimal.
Modulær teknologi: Mindre kompleksitet - mere fleksibilitet
Alle dele og tilbehør kan udskiftes, hvilket betyder, at du kan supplere eller opgradere din lampe med et andet batteri, en lampeenhed eller monteringssæt. Lampen og batteriet kan nemt afkobles fra pandebåndet for i stedet at monteres på din hjelm, din cykelstyr eller ramme.
Silva Intelligent Light: Dobbeltstråleteknologi - for højere hastighed
Silva Intelligent Light er en dobbeltstråleteknologi, der findes i alle Silva Free pandelamper. Kombinationen af en fokuseret pletlys og et bredt oversvømmelseslys giver forbedret synsfelt, bedre kontrol, forbedret balance, mindre træthed og højere hastighed.
Én pandelampe til alle dine aktiviteter
Silva Free er en pandelampeserie med mix-og-match-muligheder. Vælg mellem tre forskellige lampeenheder, fire batterier og tre monteringsmuligheder. Alle dele kan udskiftes, så du behøver ikke at købe en ny pandelampe til dine forskellige aktiviteter. Tilføj bare en anden lampeenhed, batteri og monteringssæt til din opsætning. Alle dele kan købes separat.
Find den rette balance mellem lumen (lys), brændetid og vægt
At vælge den rette pandelampe handler om at finde den rette balance mellem lumen (lys), brændetid og vægt. Disse tre faktorer påvirker hinanden, så at finde den rette balance for dig afhænger af, hvilken aktivitet du skal bruge pandelampen til. Du skal derfor tage hensyn til forholdet mellem lysstyrke og hvor længe du vil være udendørs, samt hastigheden og terrænet. Jo hurtigere du bevæger dig og jo mere udfordrende terrænet er, desto kraftigere lys har du brug for. Vælg Free 1200 og et lettere batteri, når din primære aktivitet er trailløb, langrendsløb og skitouring. Vælg Free 2000-3000 og et tungere batteri, når du bevæger dig med høj hastighed og i krævende terræn som mountainbiking, skialpinisme og skiløb.
Tilbehør til din Free pandelampe
Hvis du ønsker at bære så lidt vægt som muligt, kan du bruge den medfølgende forlængelseskabel og placere batteriet i din lomme eller rygsæk. Stangmonteringer, hjelmmonteringer og GoPro-monteringer er også tilgængelige som tilbehør til din Silva Free pandelampe, ligesom ekstra lange forlængelseskabler og topbånd.
Silva Free-serien - ISPO Award-vinder 2023:
Dette siger ISPO-prisjuryen om den nye Silva Free-serie: En modulær pandelampe er fantastisk, hvis du er en multi-sportsentusiast med forskellige behov. Silva Free-serien er let, men tilbyder en kraftig lysstyrke og masser af alsidige justeringsmuligheder.
Læs mere

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Lysstyrke3000 lumen
lyslængde220 m.
Ladetid4,5
BatterierUSB-C ladekabel, inkluderet, Free Headlamp Battery 72Wh (10.0Ah)
CertificeringANSI FL1
Filters
Sort
display