90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Free 2000 M

Pandelampe på 2000 lumen.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.899,00 kr.
2.319,20 kr.
decrease increase

Silva Free giver dig mere lys i en mindre, glattere og mere alsidig pandelampe - takket være flere innovative funktioner. Den har alle kabler integreret i pandebåndet for en bedre oplevelse og optimal køling for højere ydeevne. Alt pakket ind i verdens første modulære pandelampe. Den Free 2000 M lampe- og batterikombination (2000 lumen pandelampe + 36 Wh batteri) er perfekt til højhastighedsaktiviteter i krævende terræn som skibestigning og gruscykling.
Mere komfort, mere lys og mere alsidighed.
Da vi designede Free pandelampen, ønskede vi at skabe mere ud af mindre. Mindre besvær, mindre varme, mindre kompleksitet. Vi lavede mange nye innovationer ud af udfordringen, og resultatet er den helt nye Silva Free pandelampeserie. Vi har fjernet alt, der var unødvendigt, og gjort alt det, der var fantastisk, endnu bedre. Silva Free er en pandelampe med mere komfort, mere lys og mere fleksibilitet. En global innovation med større anvendelsesmuligheder.
Introduktion til Free-seriens teknologier.
Free-teknologi: Mindre besvær - mere komfort.
Silva Free har strømkablet integreret i pandebåndet. Du behøver aldrig mere at bekymre dig om forstyrrende ledninger eller sammenfiltrede kabler. At føle sig fri er nu blevet en mere behagelig oplevelse.
Airflow-teknologi: Mindre varme - mere lys.
Køling er afgørende for, hvor godt pandelampen præsterer. Vi opfandt airflow-teknologien og inkluderede en integreret aluminiumskøler i designet, fordi vi ønskede, at du skulle have fantastisk lys, uanset hvilken aktivitet du laver, selvom du står stille og tager en pause. Resultatet er lys af højere kvalitet fra en køligere lampe.
Modulær teknologi: Mindre kompleksitet - mere fleksibilitet.
Alle dele og tilbehør er udskiftelige. Dette betyder, at du ikke kun kan skifte mellem batterier - du kan også skifte lampeenheder. Tilslutningsgrænsefladen for Silva Free er fremstillet af forgyldte snap-in-forbindere. Dette er en grænseflade, der er den samme for alle dele i Free-serien.
Silva Intelligent Light: En teknologi med dobbelt stråle - til højere hastighed.
En dobbelt stråleteknologi, der findes i alle Silva-pandelamper. Kombinationen af en lang rækkevidde-spotlys og en tæt oversvømmelseslys resulterer i en førende hovedbevægelse, bedre kontrol, forbedret balance, mindre træthed og højere hastighed.
Bland og match din pandelampe.
Silva Free er en pandelampe-serie med mix og match-muligheder. Vælg mellem tre forskellige lampeenheder, fire batterier og tre monteringsmuligheder. Alle dele er udskiftelige, så du behøver ikke at købe en ny pandelampe til dine forskellige aktiviteter. Du skal blot tilføje en anden lampeenhed, et batteri og monteringskit til din opsætning. Alle dele kan købes separat.
Vælg 3000 lumen, når du vil køre fuld fart og har brug for masser af lys. Vælg 2000 lumen til højhastighedsaktiviteter i krævende terræn som skibestigning og mountainbike. 1200 lumen er det ultimative valg til skitur, langrend og trailløb. Vælg også den optimale batteri til din aktivitet. Jo mindre batteriet er, desto lettere og glattere føles det på bagsiden af dit hoved. Jo større batteriet er, desto længere holder det dig kørende.
Antallet af lumen, dvs. lysstyrke, afhænger af brændetiden - og omvendt. Dette er grunden til, at vi opfordrer dig til at bruge det optimale batteri til din aktivitet. Mange lumen og lang brændetid kræver meget batterikraft. Dog kræver en pandelampe med færre lumen også meget batterikraft, hvis du vil have en meget lang brændetid. Eller vælg et lettere batteri, hvis du ikke har brug for så lang brændetid. Powerbank for at oplade din pandelampe kan også bruges.
Bar montering, hjelm montering og GoPro montering er også tilgængelige som tilbehør til din Silva Free pandelampe samt ekstra lange forlængerledninger og topbånd.
Silva Free-serien - ISPO Award-vinder 2023.
Dette er hvad ISPO award-juryen siger om den nye Silva Free-serie: En modulær pandelampe er fantastisk, hvis du er en multi-sportsentusiast med forskellige behov. Silva Free-serien er let, men tilbyder stadig kraftig lysstyrke og masser af alsidige justeringsmuligheder.
Se mere.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BatterierLi-ion 5Ah, 36Wh, USB-C ladekabel, inkluderet
Ladetid6 Timer
Lysstyrke2000 lumen
lyslængde160 m.
CertificeringANSI FL1
Filters
Sort
display