90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Free 2000 L

Pandelampe med lysstyrke på 2000 lumen.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
3.399,00 kr.
decrease increase

Silva Free giver dig mere lys i en mindre, glattere og mere alsidig pandelampe - takket være flere innovative funktioner. Den har alle kabler integreret i pandebåndet for en bedre oplevelse og optimal køling for højere ydeevne. Alt pakket ind i verdens første modulopbyggede pandelampe. Free 2000 L lampe- og batterikombinationen (2000 lumen pandelampe + 72 Wh batteri) er perfekt til mountainbiking, skiløb og længere træningssessioner i udfordrende terræn.
Mere komfort, mere lys og mere fleksibilitet
Da vi designede Free pandelampen ønskede vi at skabe mere ud af mindre. Færre kabler, mindre besvær, mindre kompleksitet. Vi lavede mange nye innovationer ud fra udfordringen, og resultatet er den helt nye Silva Free pandelampeserie. Vi har fjernet alt, der var unødvendigt, og gjort alt, der var godt, endnu bedre. Silva Free er en pandelampe med mere komfort, mere lys og mere fleksibilitet. Dette er en global innovation med større anvendelse.
Introduktion af Free seriens teknologier
Free teknologi: Mindre besvær - mere komfort
Silva Free har strømkablet integreret i pandebåndet. Du behøver aldrig mere at beskæftige dig med forstyrrende kabler. At føle sig fri er nu en mere behagelig oplevelse.
Airflow teknologi: Mindre varme, mere lys
Køling er afgørende for pandelampens ydeevne. Free Airflow teknologien er udviklet sammen med eksperter inden for termodynamik og betyder, at lamperne er designet med en optimeret aluminiumskøler sammen med et beskyttende plastikcover, der giver maksimal ventilation og afkøling, selv når man står stille. Resultatet er lys af høj kvalitet uanset aktivitet, selv når luftstrømmen eller kølingen ikke er optimal.
Modulær teknologi: Mindre kompleksitet - mere fleksibilitet
Alle dele og tilbehør kan udskiftes, hvilket betyder, at du kan supplere eller opgradere din lampe med et andet batteri, en lampeenhed eller en monteringspakke. Lampeenheden og batteriet kan nemt afmonteres fra pandebåndet for i stedet at blive monteret på din hjelm, din cykelstyr eller ramme.
Silva Intelligent Light: En dobbeltstråleteknologi - til højere hastighed
Silva Intelligent Light er en dobbeltstråleteknologi, der findes i alle Silva Free pandelamper. Kombinationen af en langtrækkende spotlys og en bredtstrålende lys giver bedre kontrol, forbedret balance, mindre træthed og højere hastighed.
En pandelampe til alle dine aktiviteter
Silva Free er en pandelampeserie med mix og match tilgængelighed. Vælg mellem tre forskellige lygteenheder, fire batterier og tre monteringsmuligheder. Alle dele kan udskiftes, så du behøver ikke at købe en ny pandelampe til dine forskellige aktiviteter. Tilføj blot en anden lygteenhed, batteri og monteringskit til din opsætning. Alle dele kan købes separat.
Find den rette balance mellem lumen (lys), brændetid og vægt
Det at vælge den rigtige pandelampe handler om at finde den rette balance mellem lumen (lys), brændetid og vægt. Disse påvirker alle hinanden, så det at finde den rette balance for dig afhænger af, hvilken aktivitet du vil bruge din pandelampe til. Derfor skal du tage hensyn til forholdet mellem lysstyrke og hvor lang tid du ønsker at tilbringe udendørs, samt hastigheden og terrænet. Jo hurtigere du bevæger dig og jo mere udfordrende terræn, desto kraftigere lys har du brug for. Vælg Free 1200 og et lettere batteri, når din hovedaktivitet er trail running, langrend og skitur. Vælg Free 2000-3000 og et tungere batteri, når du bevæger dig med høj hastighed og i krævende terræner som mountainbiking, skibestigning og skiløb.
Tilbehør til din Free serie
Hvis du vil bære så lidt vægt som muligt, kan du bruge den medfølgende forlængelseskabel og placere batteriet i lommen eller i rygsækken. Bar-monteringer, hjelm-monteringer og GoPro-monteringer er også tilgængelige som tilbehør til din Silva Free pandelampe, samt ekstra lange forlængelseskabler og toppasning.
Silva Free serie - ISPO Award vinder 2023:
Det er, hvad ISPO award-juryen siger om den nye Silva Free serie: En modulopbygget pandelampe er fantastisk, hvis du er en multi-sportsentusiast med forskellige behov. Silva Free serien er let, men tilbyder kraftig lysstyrke og masser af alsidige justeringsmuligheder.
Se mere

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Lysstyrke2000 lumen
lyslængde160 m.
VandtætIPX5
CertificeringANSI
Filters
Sort
display