90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

FEM PRISM GLOVE

Mærke: Montane
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
449,00 kr.
decrease increase

Få ting er værre, end at fryse på fingrene! Og derfor bør man faktisk altid have denne Prism Glove med i rygsækken eller i jakken på de kolde ture i det fri - ganske enkelt fordi, den er nem og hurtigt at trække over hænderne ved pludselige vejrskift, og så fordi den fylder mindre end et æble, når den er pakket i den medfølgende pakkepose! Som ekstrahandske giver den rigtig god varme på de kolde dage, hvor man måske har undervurderet vejret.

Montane Prism Glove er fremstillet med et vind- og vandresistent ydermateriale af Pertex® Microlight og foret med den eksklusive PrimaLoft® Gold, som binder store mængder isolerende luft i forhold til fyldmængden, og som derfor også er grunden til, at Prism Glove fylder så fantastisk lidt sammenpakket i egen pose! Helt inderst sørger en blød og lækker microfleece for den ekstra komfort ind mod huden.

Prism Glove kan selvfølgelig bruges på mobiltelefonens trykfølsomme skærm, og så vejer en størrelse medium i øvrigt blot 52 gram!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerPertex® Microlight Ripstop
FoerPrimaloft ECO® 60gr/m2, PrimaLoft® Eco
Størrelser og omfang
Vægt54 gram
Filters
Sort
display