90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Spejlkompas.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
499,00 kr.
decrease increase

Udforsk 4 Blue er en robust, fuldt vandtæt hovedlampe - en perfekt følgesvend under udendørs aktiviteter både til lands og til vands. Den fås i fire forskellige farver for en tilpasset stil og kører på 3xAAA-batterier, der giver dig lang brændetid. Udforsk 4 har 400 lumen, IPX7-vandbeskyttelse, tre LED-lys farver, fleksible vedhæftningsmuligheder og SOS blink-tilstand.
VIGTIGE LYSFUNKTIONER
Nyder du udendørs aktiviteter som vandreture, klatring, bjergbestigning, kajaksejlads eller sejlads? Udforsk 4 har tre forskellige farvede LED-lys: hvid, rød og orange. Det hvide lys er standardlyset til udendørs aktiviteter og daglig brug. Det røde lys hjælper med at bevare dit nattesyn og er perfekt at bruge, når du opholder dig i bjergskure, jagter osv. Det orange lys er optimalt til kortlæsning og gør det muligt for dig at se røde konturlinjer, når du navigerer til søs.
FIRE TILPASSEDE FARVER
Udforsk 4 fås i fire forskellige farver: Grå, rød, grøn og blå. Vælg din favorit og tilføj noget personlig stil til din hovedlampe.
Udforsk har 400 lumen og tre lysindstillinger med en superlav tilstand (10 lumen). Denne lysindstilling giver dig endnu længere brændetid og er perfekt til læsning, arbejde på kort afstand og når du vil spare batteriet. Hvis du vil have en hyggelig teltlys eller bådlys, skal du blot lægge hovedlampen i den medfølgende opbevaringspose og medbring hyggen. Uanset hvor dit næste eventyr tager dig hen, og hvad slags aktivitet du vil lave, vil Udforsk 4 være klar til at udforske det sammen med dig.
Hvis der skulle ske en ulykke, har Udforsk hovedlamperne en indbygget SOS blink-tilstand. Dette er et morsekodedistressignal, der anvendes internationalt og oprindeligt blev etableret til maritimt brug. I dag er dette det internationale signal for redning og at få hjælp.
VANDTÆT OG FLEKSIBEL
Udforsk hovedlamperne er designet til eventyr - til lands og til vands. Hovedlamperne er 100% vandtætte (IPX7), hvilket betyder, at de kan nedsænkes ned til 1 meter i vand i op til 30 minutter. Dette betyder, at du stadig vil have en pålidelig lyskilde, hvis du skulle være så uheldig at tabe hovedlampen i vand.
Med det medfølgende hjelm/bæltespænde kan du flytte hovedlampeenheden fra pandebåndet og fastgøre den på en hjelm, et bælte eller på din rygsæk.
Vælg Udforsk 4, hvis du foretrækker en hovedlampe, der kører på alkaline-batterier, som du kan skifte under længere eventyr, eller vælg Udforsk 4RC, hvis du ønsker bekvemmeligheden ved genopladelige batterier.
Se mere

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Lysstyrke400 lumen
Batterier3 AAA
VandtætIPX7
lyslængde85 m.
CertificeringANSI FL1
Filters
Sort
display