90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Caspian Kid Jacket 3

Vandtæt og Vindtæt Vinterparka til Børn

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: 1-2 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
699,00 kr.
629,10 kr.
decrease increase

Caspian Kid's Parka er den ideelle vinterjakke til børn, der ønsker den bedste beskyttelse mod koldt og udfordrende vejr. Denne parka er vandtæt, vindtæt og åndbar, hvilket gør den velegnet til alle vinterens eventyr.

 Alle sømme er tapede for at sikre fuldstændig vandtæthed. Endnu bedre er, at jakken er behandlet med en PFC-fri imprægnering, der er skånsom for miljøet. Det isolerende for består af genanvendte fibre med en tykkelse på 140 gram pr. m², hvilket giver optimal varme og komfort. For er farvet ved hjælp af Didriksons' bæredygtige Solution Dyed-metode, der sparer både vand og energi.

Caspian Kid's Parka har en aftagelig og justerbar hætte samt en praktisk hagebeskytter ved lynlåsen. Den har to rummelige lommer med lynlåslukning og effektive reflekser på ærmer og ryg for øget synlighed. Underkanten kan justeres med en snøre, og ærmerne har Extend Size-funktion, der giver mulighed for at forlænge dem og tilpasse bredden med Velcro®-stropper. Ærmerne er også udstyret med bløde vindfang med tommelfingerhuller og løkker til handsker. 

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk10.000 mm.
Filters
Sort
display