90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Björnen Kids Parka

Varm og slidstærk vinterjakke til børn

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: 1-2 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.099,00 kr.
599,00 kr.
539,10 kr.
decrease increase

Björnen er den ultimative vinterparker til børn, der ønsker at forblive varme, tørre og stilfulde i enhver vejrsituation. Denne parka er fremstillet af et slidstærkt og åndbart stof, der er både vind- og vandtæt med tapede sømme.

Isoleringen i Björnen-parkaen består af 100 % genbrugsfiber af polyester, der giver effektiv varme. Stoffet er farvet ved hjælp af Solution Dye-teknikken, hvilket reducerer vandforbruget med op til 80 % sammenlignet med konventionel farvning af polyester- og polyamidstof.

Refleksdetaljer pryder manchetterne, som kan justeres med Velcro uden at hænge fast i stoffet. Der er også refleksdetaljer på paspoleringen og på bagsiden. Parkaen har en svejset lomme lavet af refleksmateriale for øget synlighed. To forlommer med løkker under lommeklappen gør det nemt at fastgøre reflekser.

Den aftagelige hætte har en syntetisk pelskant, der også kan fjernes efter behov. Björnen-parkaen er udstyret med Extend Size-funktionen, der giver mulighed for at forlænge ærmerne med op til én størrelse. Med en PFC-fri vandafvisende finish og et navnemærke indvendigt med plads til flere navne, er Björnen den ultimative vinterparker til børn, der kombinerer beskyttelse, bæredygtighed og funktionalitet.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Didriksons varmeniveau2/3 Varmt - Dette tøj er varmt og har isolerende egenskaber med en vattering på mellem 100-140 g/m2.
Filters
Sort
display