90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Biggles Reflective Kids' Mitten

De ultimative vandtætte handsker til eventyr i det fri!

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
250,00 kr.
189,00 kr.
decrease increase

Didriksons Biggles Reflective Kids' Mitten er robuste, vandtætte og vindafvisende handsker, der er ideelle til udendørs eventyr!

Didriksons Biggles Reflective Kids' Mittens sømme er nøje forseglet for at sikre fuldstændig vandtæthed. Handskerne er lavet af reflekterende materiale for øget synlighed og har en blød, høj luv i det indvendige for varme og komfort. Du kan også tilpasse pasformen med den justerbare velcrolukning ved håndleddet.

Håndfladerne er forstærket for at sikre et solidt greb, og der er en praktisk snor og krog, så du kan fastgøre dem til dine ærmer og undgå at miste dem. Handskerne har en PFC-fri vandafvisende finish og er konstrueret med en vandsøjle på mellem 5.000-10.000 mm, hvilket betyder, at de er fuldstændig vandtætte i både materiale og design.

Disse handsker er også isolerede med en fyldvægt på mellem 100-140 g/m2, hvilket giver ekstra varme på kolde dage. De er åndbare med en åndbarhed på mellem 4.000-10.000 g/m²/24h, hvilket betyder, at de kan transportere overskydende damp væk fra din hud, så du forbliver tør og komfortabel under dine udendørs eventyr.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VandtætJa
VindtætJa
Vandsøjletryk10.000 mm.
Åndbarhed10000 G/m2/24h
Materialer
MaterialerPolyester, Polyurethan, PFC fri
Kunder der har købt denne vare købte også

Primus Strygestål Large

Primus firesteel
149,00 kr.

Didriksons Repair Kit til Fodstropper

Reparation af alt beklædning
49,00 kr.

Didriksons Repair Fabric

Didriksons reparationskit
29,00 kr.
Filters
Sort
display