90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Bates Youth Jacket

Vandtæt og moderigtig jakke til teens

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
899,00 kr.
499,00 kr.
decrease increase

Didriksons Bates Youth Jacket er en alsidig og praktisk jakke til unge, der er designet til at modstå vejr og vind - og se rigtigt godt ud.

Den er fremstillet af et vandtæt og åndbart materiale, der har et vandsøjletryk på hele 10.000 mm - og samtidig tilladen huden at ånde.

Jakken har en fast hætte med justerbar snøre og reflekterende detaljer, der øger synligheden og sikkerheden i svagt lys eller mørke. Der er to lommer på forsiden af jakken med lynlåse, som giver dig mulighed for at opbevare dine personlige ejendele sikkert og tørt.

Didriksons Bates Youth Jacket har en fuld lynlås på forsiden, der gør det nemt for dig at tage jakken af og på. Jakken har også justerbare manchetter med velcro-lukning, der kan tilpasses for at holde vind og regn ude.

Jakken er perfekt til udendørsaktiviteter på regnfulde dage, som f.eks. vandreture, cykling eller leg i haven. Den er både praktisk og stilfuld på samme tid, og du vil elske at have den på. Didriksons Bates Youth Jacket er en pålidelig og komfortabel jakke, der beskytter dig mod elementerne.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VindtætJa
VandtætJa
Vandsøjletryk10.000 mm.
ÅndbarJa
Åndbarhed5000 G/m2/24h
Materialer
Materialer100% Polyester
FoerPolyester
HætteAftagelig, Justerbar
LommerFrontlommer med lynlås
LynlåsYKK® Aquaguard® vandtæt lynlås
Filters
Sort
display