90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Deuter Aircontact X 70+15 SL

Kvindernes ultimative vandrerygsæk!

Mærke: Deuter
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.999,00 kr.
2.599,00 kr.
decrease increase

Optimer din outdooroplevelse med Deuter Aircontact X 70+15 SL - den ultimative vandrerygsæk til kvinder!

Deuter Aircontact X 70+15 SL rygsæk er skabt til at imødekomme de unikke behov hos eventyrlystne kvinder. Denne rygsæk er ikke blot en pålidelig følgesvend, den er også ekstremt alsidig takket være sine modulære udstyrremme, der gør det muligt at tilpasse den til dine specifikke krav.

Der er lagt vægt på bæredygtighed ved at bruge bluesign®-certificeret materiale i produktionen af Deuter Aircontact X 70+15 SL. Derudover er der tilføjet ekstra opbevaringsplads med to store aftagelige hoftefintasker og en praktisk lynlåslomme til din drikkedunk.

Komfort er i fokus med VariSlide-ryglængdejustering, tætsiddende VariFlex-hoftefinner og bevægelige ActiveFit-skulderstropper, der arbejder sammen for at give dig en skræddersyet pasform, uanset rygsækkens kapacitet. Air Spacer-mesh yder yderligere komfort ved at tilbyde stødabsorbering, ventilation og en skræddersyet følelse.

Denne SL-version er specielt tilpasset kvinder, idet den har en kortere ryglængde for at imødekomme kvinders behov. Air Spacer-mesh i denne rygsæk udfører tre vigtige funktioner på én gang: komfort, stødabsorbering og ventilation.

Med mulighed for at tilpasse rygsækkens volumen til din individuelle størrelse og den justerbare ryglængde i VariSlide-systemet, sammen med de præcist tilpassede VariFlex-hoftefinner og de bevægelige ActiveFit-skulderstropper, er Deuter Aircontact X 70+15 SL den ultimative følgesvend til dine udendørs eventyr.

Udforsk verden med stil og komfort med Deuters innovative rygsæk - Deuter Aircontact X 70+15 SL!

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BrystremJa
HofteremJa
Materialer
Materialer100% polyamide
LommerFrontlomme med lynlås
Størrelser og omfang
Udvidet Volume85 liter
Højde84 cm
Bredde37 cm
Dybde32 cm
Produkt tags
Filters
Sort
display