90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Deuter Aircontact X 60+15 SL

Den perfekte vandrerygsæk til kvinder, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet!

Mærke: Deuter
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.849,00 kr.
2.599,00 kr.
decrease increase

Deuter Aircontact X 60+15 SL er den ultimativ vandrerygsæk til kvinder!

Modulære udstyrremmer gør denne rygsæk ekstremt alsidig og kan tilpasses til at fastgøre udstyr udenpå rygsækken. Deuter Aircontact X 60+15 SL er lavet med bluesign®-certificeret materiale og har ekstra opbevaringsplads i to store aftagelige hoftefintasker. Der er også en lynlåslomme til en drikkedunk.

VariSlide-ryglængdejustering, tætsiddende VariFlex-hoftefinner og bevægelige ActiveFit-skulderstropper skaber en skræddersyet pasform, uanset hvilken kapacitet rygsækken har, og Air Spacer-mesh øger komforten yderligere.

Denne model er SL-versionen, hvilket betyder, at SL-ryglængden er specifikt tilpasset kvinder, da kvinder i gennemsnit har kortere rygge end mænd. Bæresystemet i SL-modellen er derfor lidt kortere end i Deuters standardrygsække.

Den nye Air Spacer-mesh udfører tre funktioner på én gang: Komfort, stødabsorbering og ventilation. Rygsækkens volumenstørrelser kan tilpasses brugerens individuelle størrelse og er meget komfortable at bære takket være den justerbare ryglængde i VariSlide-systemet, de præcist tilpassede VariFlex-hoftefinner og de bevægelige ActiveFit-skulderstropper, blandt andet.

Gør dig klar til at udforske verden med stil og komforbalitet med Deuters innovative rygsæk - Deuter Aircontact X 60+15 SL!

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BrystremJa
HofteremJa
Materialer
LommerFrontlomme med lynlås
Materialer100% polyamide
Størrelser og omfang
Vægt3100 gram
Volume60 L
Udvidet Volume75 liter
Produkt tags
Filters
Sort
display