90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Compass Terra Ranger SL

Robust kompas.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
379,00 kr.
decrease increase

Vælg en lysere fremtid med den mere bæredygtige Terra Expedition S fra Silva - lavet af hamp og genanvendt plastik. Terra Ranger SL er en meget lille pejlekompass, som især værdsættes af vandrere og klatrere.
Terra Ranger SL tilhører Silva Terra: en produkserie lavet af genanvendte materialer med 90% mindre CO2-udledning. Låget, graduérringen og bundpladen på Terra Ranger S er lavet af REVO-materiale.
Terra Ranger SL har en indbygget solur, der hjælper dig med at se hvad klokken er ud fra solens position. Den har selvlysende markeringer, der muliggør natnavigation. Kompasset kan fastgøres til din jakke med en sikkerhedsnål, hvilket giver mulighed for hands-free navigation.
Dette kompas har et spejl, der giver dig mulighed for at se kompasringen og baggrunden på samme tid. Det faktum, at kompasringen kan ses samtidig med at referencepunktet er justeret, gør spejlekompasser mere ønskelige for at tage nøjagtige pejlinger. Et spejlsigtende kompas er bedst i åbent terræn, hvor du skal bestemme retning over lange afstande.
SILVA TERRA - GENBRUG, NEDSÆT, GENANVENDET
Terra betyder Jorden, og produkter mærket Silva Terra har et mindre miljøaftryk. Vi længes efter en lysere fremtid, og Silva Terra er vores plan for at gøre det til virkelighed. Vores strategi er nem at forstå og velkendt - genbrug, nedsæt, genanvend. Silva Terra er vores forpligtelse og vores bidrag til fremtiden. Skridt for skridt, produkt for produkt.
Se mere

Filters
Sort
display