90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Compass Terra Ranger S

Kompas med en justerbar deklinationsskala.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
449,00 kr.
decrease increase

Vælg en lysere fremtid med den mere bæredygtige Terra Ranger S fra Silva - lavet af hamp og genanvendt plast. Terra Ranger S er et let anvendeligt spejlsigtekompas, der bliver brugt og værdsat af mange friluftselskere, f.eks. klatrere, vandrere og jægere. Dette kompas har alle de nødvendige funktioner, du har brug for til dine eventyr.
Terra Ranger S tilhører Silva Terra: en produktserie lavet af genanvendte materialer med 90% færre CO2-udledninger. Låget og graduerringsringen på Terra Ranger S er lavet af REVO-materiale.
Terra Ranger S spejlsigtekompas bør være dit valg, når du skal bestemme retning over lange afstande. Ranger S har et gummigreb for nem håndtering og leveres med en tilpasbar deklinationsskala inde i kapslen og en aftagelig sikkerhedsfri lanyard. En grundplade med kortmåling i mm og skalaer på 1:50.000 og 1:25.000. Ranger S har den ekstra fordel med 45-graders hjælp på spejlsigtning. Et alsidigt værktøj til seriøse kompasbrugere.
Dette kompas har et spejl, der giver dig mulighed for at se kompasets skive og baggrunden på samme tid. Det faktum, at kompasets skive kan ses samtidig med, at referencepunktet er justeret, gør spejlkompasse mere ønskelige for at tage præcise pejlinger. Et spejlsigtekompas er bedst egnet i åbent terræn, hvor du skal bestemme retningen over lange afstande.
SILVA TERRA - GENBRUG, REDUCER, GENANVEN
Terra betyder jord, og produkter mærket Silva Terra har en lavere miljømæssig fodaftryk. Vi længes efter en lysere fremtid, og Silva Terra er vores plan for at få det til at ske. Vores strategi er let at forstå og velkendt - genbrug, reducer, genanvend. Silva Terra er vores forpligtelse og vores bidrag til fremtiden. Skridt for skridt, produkt for produkt.
Se mere

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Skalaer1: 25k, 1: 50K,
VandtætJa
KompashusDrejeligt
Materialer
MaterialerGenanvendt plastik
Filters
Sort
display