90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Compass Terra Expedition S

Kompas designet med nøjagtighed og holdbarhed i tankerne.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
699,00 kr.
decrease increase

Vælg en lysere fremtid med den mere bæredygtige Terra Expedition S - lavet af hamp og genbrugsplast. Terra Expedition S er dit foretrukne valg, hvis du har brug for et spejlsigtekompass med mange funktioner. Det er højtydende, når det kommer til nøjagtighed, præcision og holdbarhed, og det er udviklet til erfarne brugere og fagfolk.
Terra Expedition S tilhører Silva Terra: en produktserie lavet af genbrugsmaterialer med 90% mindre CO2-udledning. Låget, grebsringen og gradueringringen på Terra Expedition S er lavet af REVO-materiale.
Hvis terrænet kræver et spejlsigtekompass, er Expedition S din optimale følgesvend. SILVA Expedition S har et let-håndterbart hus, silikonerubberfødder til nøjagtigt kortarbejde, aftagelig sikkerhedsudgivelsskalaremm, nat-aktiverede lysende markeringer, forstørrelseslinse, kortmålingsskalaer i mm eller tommer, 1:25.000, 1:50.000 og GPS-skalaer - samt indbygget justering for magnetisk afvigelse (herunder permanent lokal justering). Expedition S kan også kortmåle 1:40.000 og leveres med en klinometer til måling af skråningsvinkel og 45 graders vinkelasistens på spejlsigtefunktionen.
Dette kompas har et spejl, der gør det muligt at se kompasets skive og baggrunden på samme tid. Det faktum, at kompasets skive kan ses på samme tid som referencepunktet er justeret, gør spejlsigtekompasser mere ønskelige for at tage nøjagtige pejlinger. Et spejlsigtekompass er bedst egnet i åbent terræn, hvor du skal bestemme retning over lange afstande.
Skråningskortet er godt både til at opdage lavinerisiko og til at bestemme, hvor udfordrende din rejse vil være. Ved at kende skråningen kan du også vurdere eventuel ekstra afstand, du skal gå på grund af skråningen. Vær altid forsigtig i stejlt terræn. Risikoen for laviner stiger, hvis skråningen er stejlere end 30 grader. Skråningskortet vil hjælpe dig med at detektere denne risiko.
Denne kompassmodel er udstyret med en aftagelig skala-remm, der er lavet af genanvendt PET, og som fungerer som en lineal. Skala-remmen har to skalaer på sig; 1:25 og 1:50, hvilket gør det nemmere at måle afstanden på din vandretur. Da den er blød og bøjelig, er den nem at placere direkte på din rute på kortet, når du er ude i terrænet - eller når du planlægger dit næste eventyr.
SILVA TERRA - GENBRUG, REDUCER, GENANVENDET
Terra betyder jord, og produkter, der er mærket Silva Terra, har en mindre miljømæssig fodaftryk. Vi længes efter en lysere fremtid, og Silva Terra er vores plan for at lade det ske. Vores strategi er let at forstå og velkendt - genbrug, reducer, genanvend. Silva Terra er vores forpligtelse og vores bidrag til fremtiden. Trin for trin, produkt for produkt
Se mere

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Skalaer1:25k, 1:40k, 1:50k, GPS scales, Lanyard; 1:25, / 1:50, mm, inch
VandtætJa
Forstørrelsesglasja
KompashusDrejeligt
Filters
Sort
display