90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Firepot Chili con Carne med Ris - Reg

Krydret ret med masser af smag - dehydreret udgave med 8 års holdbarhed.

Mærke: Firepot
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
109,00 kr.
92,65 kr.
decrease increase

Firepots Chili con Carne med Ris i en alminelig portionsstørrelse - masser af smag og ernæring. Denne hjertevarmende ret er fyldt med saftigt oksekød, velsmagende bønner og en smagsfuld blanding af krydderier, alt serveret med basmati ris. Perfekt til at tilfredsstille din sult og glæde dine smagsløg.

Med en blanding af basmati ris, oksekød i strimler, tomater, løg, røde kidneybønner, rød peberfrugt, hvidløg, røde chili, tomatpuré og en række krydderier, herunder ancho- og chipotle-chili, spidskommen, paprika og kanel, får du en autentisk smag af det mexicanske køkken.

Vores Firepot Chili con Carne med Ris er krydret til perfektion og tilberedt med omhu for at sikre en fyldig og smagsfuld oplevelse. Denne ret er velegnet til alle, der elsker en god, krydret og hjertevarmende måltid.

Ingredienser og allergener Basmati ris (40%), Oksekød i strimler (18%), Tomater (15%), Løg, Røde kidneybønner (12%), Rød peberfrugt, Hvidløg, Røde chili, Tomatpuré, Rapsolie, Ancho- og chipotle-chili, Oksefond, Rødvin-eddike, Spidskommen, Paprika, Kanel, Salt, Chilipulver, Citronsyre.

Allergener: Ingen.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Holdbarhed 60 Mdr.
Næringsindhold pr. 100 gr. Kcal/ Kj: 442/ 1849
Næringsindhold pr. 100 gr. Fedt: 13,1 gram
Ernæringsværdi, sukker 5,5 gr. pr. 100gr.
Ernæringsværdi, fibre 5,30 Gram pr. 100 gr.
Ernæringsværdi, protein 22,20 Gram pr. 100 gr.
Ernæringsværdi, salt 0,80 Gram pr. 100 gr.
Størrelser og omfang
Vægt 135 gram
Filters
Sort
display