90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Camelbak LifeStraw Reservoir Gravity Kit

Til vandrensning

Mærke: Camelbak
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
139,00 kr.
118,15 kr.
decrease increase

Camelbak LifeStraw Reservoir Gravity Kit er en vandfiltreringsløsning, der er designet til at filtrere vand og gøre det sikkert at drikke, selv når man er langt fra renset drikkevand.

LifeStraw vandfiltreringsenheden er designet til at fjerne bakterier, parasitter og andre forurenende stoffer fra vandet ved hjælp af et højteknologisk hulmembranfilter. Dette gør det muligt for brugerne at drikke vand fra naturlige kilder som floder, søer eller vandløb, uden at skulle bekymre sig om vandkvaliteten.

Camelbak LifeStraw Reservoir Gravity Kit er let at bruge, da det fungerer på en gravity-baseret filtreringsmetode. Brugeren fylder blot vandreservoiret med vand og hænger det op på et træ eller andet højt punkt. Væsken passerer derefter gennem LifeStraw-filteret og ned i en kop eller en anden beholder. Det er en nem og hurtig måde at filtrere vand på, og det kræver ikke nogen særlige færdigheder.

Camelbak LifeStraw Reservoir Gravity Kit er et ideelt valg til backpackere, vandrere eller andre, der kan have brug for at hente drikkevand fra naturlige kilder, men som ønsker at sikre sig, at vandet er sikkert at drikke.

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerSilikone, Plastik
Størrelser og omfang
Vægt28 gram
Filters
Sort
display