90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Camelbak LifeStraw Replacement Bottle Filter Set,

Vandbehandling til drikkeflasker

Mærke: Camelbak
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
319,00 kr.
271,15 kr.
decrease increase
LifeStraw Replacement Bottle Filter Set er et sæt af to udskiftelige vandfilterpatroner, der er designet til at fungere med Camelbvak vandflasker.

Patronerne er lavet til at filtrere vandet, der passerer gennem flasken, så det bliver rent og sikkert at drikke.

LifeStraw Replacement Bottle Filter Set bruger en højteknologisk hulmembranfiltreringsteknologi, der fjerner op til 99,9999% af bakterier og 99,9% af parasitter fra vandet. Filteret er også i stand til at reducere turbiditeten og fjerne partikler og urenheder i vandet.

Udskiftning af filterpatronerne er en enkel proces, der kræver ingen særlige værktøjer eller færdigheder. Brugeren skal blot skrue den gamle patron af flasken og skrue den nye på plads. Hver patron har en forventet levetid på op til 1000 liter filtreret vand, afhængigt af kvaliteten på det vand, der filtreres.

LifeStraw Replacement Bottle Filter Set er en ideel løsning for brugere af LifeStraw vandflasker, der har brug for at opretholde effektiviteten af deres vandfiltreringsløsning. Ved at udskifte filterpatronerne regelmæssigt kan brugerne sikre sig, at de altid har rent og sikkert drikkevand til rådighed, uanset hvor de befinder sig.
Produkt specifikationer
Materialer
Materialer Plastik
Filters
Sort
display