90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Camelbak BFM 3.0L Mil Spec Crux Long

Missionstaske 50L

Mærke: Camelbak
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.999,00 kr.
2.549,15 kr.
decrease increase
CamelBak BFM 3.0L Mil Spec Crux Long er en rygsæk, der er designet til brug af militært personale og andre udendørsentusiaster. Rygsækken er udstyret med Crux-reservoirsystemet, der kan rumme op til 3 liter vand, og det har også en stor åbning for nem rengøring og påfyldning.

BFM 3.0L Mil Spec Crux Long-rygsækken er designet med holdbare materialer, der er modstandsdygtige over for slid og punkteringer, og den har også MOLLE-webbing til fastgørelse af ekstra udstyr. Rygsækken har også en polstret rygpanel og skulderstropper for komfort under langvarig brug, og en justerbar brystrem og hoftebælte for øget stabilitet.

Rygsækken har flere lommer og rum til opbevaring af udstyr, inklusive et hovedrum med organisatorisk lommer, en lynlåslomme til værdigenstande, en fleeceforet brillelomme og en opbevaringslomme til en CamelBak-reservoir. Derudover har rygsækken også en udvendig lynlåslomme til adgang til reservoirslangen og et rum til en radio eller kommunikationsudstyr.

CamelBak BFM 3.0L Mil Spec Crux Long-rygsækken er tilgængelig i forskellige farver og er en ideel løsning for udendørsentusiaster, der har brug for en holdbar, rummelig og alsidig rygsæk til militær, taktisk, camping og vandreture.
Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Væskeblære 3 Liter
Kompressionsremme Ja
Materialer
Materialer 500d Double-Rip Cordura Stof , BPS fri, BPF fri, BPA fri
Størrelser og omfang
Vægt 2600 gram
Højde 58 cm
Bredde 48 cm
Dybde 38 cm
Filters
Sort
display