90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Montane Anti-Freeze Hoodie Ms

Anti-Freeze Hooded Dunjakke - jakken der giver maksimal varme og komfort

Mærke: Montane
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.199,00 kr.
1.399,00 kr.
decrease increase

Montane's Anti-Freeze Hooded Dunjakken til mænd er et uundværligt valg, når du skal holde dig varm under dine udendørs eventyr i koldt vejr!

Jakken er den opdaterede version af Montane Featherlite Dunjakken. Den er skabt med omhu ved hjælp af en "Micro Baffle Construction" og fyldt med vandafvisende dun. Den kombinerer fremragende præstation og beskyttelse med bæredygtige materialer og miljøvenlige kvaliteter. Uanset om du er en erfaren friluftsentusiast, der søger en pålidelig, let jakke til dit lag-på-lag-system, eller du blot ønsker maksimal varme på en iskold dag, så er Anti-Freeze jakken garanti for komfort under din aktivitet. Den kan nemt pakkes ned i en lille pose og medbringes i din rygsæk. 

Med ALLIED's HyperDRY™ Vandafvisende Dun giver Anti-Freeze Dunjakken enestående præstationsevne i uforudsigelige vejrforhold. Almindeligt ubehandlet dun kan blive vådt og miste sin varme, når det bliver vådt, men HyperDRY™ dun er ekstremt hydrofobisk og hjælper med at forhindre, at dunstrukturen kollapser på grund af vandoptagelse. Dette gør, at dunet bevarer sin fylde og varme i længere tid, selv når det er fugtigt, samtidig med at det tørrer hurtigere. Dunets behandling ligner traditionelle DWR-behandlinger, men er udviklet med bæredygtighed i tankerne. HyperDRY™ er helt fri for fluorcarbon og er designet til at bruge mindre vand og kemisk behandling sammenlignet med traditionelle metoder.

PERTEX® QUANTUM ECO er let, vindtæt og blødt at røre ved. Dette stof er skabt med en tætvævet struktur for at give vindbeskyttelse og bevare varmen ved at fange luften indeni jakken. En PFC-fri holdbar vandafvisende (DWR) finish hjælper stoffet med at afvise let regn og sne, så jakken giver beskyttelse mod vejrforholdene under dine friluftsoplevelser.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VandafvisendeJa
Materialer
MaterialerPERTEX® QUANTUM ECO, Ganvendte Materialer
Foer100 % genanvendt PEAQ Down ECO foring med PFC-fri DWR, HyperDRY™ ECO down
HætteJusterbar
Lommer2 lynlåshåndlommer
Produkt tags
Filters
Sort
display