90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Exa Kids FZ Fleece

Bamset børnefleece med gennemgående lynlås.

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
499,00 kr.
449,10 kr.
decrease increase

Exa Kids FZ Fleece fra Didriksons er den ideelle kombination af komfort, varme og stil til din lille eventyrer. Denne fleecejakke er skabt med omhu og opmærksomhed på kvalitet og funktionalitet af det anerkendte udendørs mærke Didriksons.

Med den pilefleece tilbyder fleece en enestående varme uden at gå på kompromis med komforten. Den er perfekt til kølige dage, uanset om dit barn udforsker naturen eller bare leger i baghaven.

Jakken er alsidig og kan bruges som en selvstændig jakke på mildere dage eller som et hyggeligt mellemlag på koldere dage. Den fulde lynlås gør det nemt at regulere temperaturen, og sikrer at dit barn forbliver komfortabelt i forskellige vejrforhold.

Didriksons er kendt for at skabe slidstærkt og pålideligt udendørsudstyr, og Exa Kids FZ Fleece er ingen undtagelse. Jakken har en robust konstruktion, der kan modstå leg og eventyr udendørs.

Praktisk er også en nøglefunktion ved denne fleecejakke. Med en fuld frontlynlås er den let at tage af og på, hvilket gør den ideel til børn på farten. Den høje krave og den aftagelige hætte giver ekstra beskyttelse mod vinden, og brystlommen giver et sikkert sted til små fornødenheder.

Didriksons har ikke kun fokuseret på funktionalitet; Exa Kids FZ Fleece har også et stilfuldt og moderne design, der sikrer, at dit barn ser godt ud, mens det holder sig varmt og komfortabelt.

Forældre vil også værdsætte de lette plejeinstruktioner til denne fleecejakke. Smid den blot i vaskemaskinen for hurtig og problemfri rengøring, så den er klar til næste eventyr.

Vælg Didriksons Exa Kids FZ Fleece for et pålideligt og stilfuldt tilskud til dit barns udendørsgarderobe. Uanset om de skal i skole, lege med venner eller udforske naturen, er denne fleecejakke den perfekte følgesvend for alle deres aktiviteter. 

Produkt tags
Filters
Sort
display