90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Stella Womens Parka 4

Lang, lun og uhyre flot parka

Mærke: Didriksons
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
  • *
    • Ikke tilgængelig
2.399,00 kr.
1.599,00 kr.
decrease increase

Gør dig klar til at omfavne vinterens kulde med stil og varme i Didriksons Stella Women's Parka 4. Denne smukt designede damejakke kombinerer funktionalitet med mode på en sublim måde.

Med sit tidløse parka-design og lange snit giver Stella-parkaen en elegant silhuet, der omfavner din kropsform, samtidig med at den holder dig beskyttet mod elementerne. Det slidstærke ydre materiale er vind- og vandtæt, så du kan føle dig tryg i selv de barskeste vejrforhold.

Jakken er udstyret med en varm og isolerende foring, der holder dig behageligt varm, selv når temperaturerne falder. Det justerbare hætte og de velcrolukkede ærmekanter giver ekstra beskyttelse mod vind og sne, mens de mange lommer giver praktisk opbevaring til dine væsentlige ting.

Med Didriksons Stella Women's Parka 4 behøver du ikke at gå på kompromis med stil eller komfort. Uanset om du er på vej til arbejde, en weekendtur i naturen eller en hyggelig gåtur i byen, vil denne parka være din pålidelige ledsager gennem vinterens kolde måneder.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VindtætJa
VandtætJa
Materialer
HætteJusterbar
Lynlås2-vejs frontlynlås
Lommer2 lynlåshåndlommer
MaterialerGenanvendt polyester, PFC fri
FoerFibre
Filters
Sort
display