90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Folka Women's Parka 5

Vandtæt, funktionel og stilfuld parka

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.499,00 kr.
999,00 kr.
decrease increase

Didriksons Folka Women's Parka 5 er en ideel mellemlang parka med regular fit, skabt til at imødekomme dine behov under gåture langs vandet eller i byens gader. Didriksons Folka Women's Parka 5 er din ultimative følgesvend, når det kommer til at håndtere både vind og vand - med fuldstændig tætte sømme, der sikrer en 100 % vandtæt konstruktion.

Funktion og stil mødes med en fast og justerbar hætte samt en praktisk tovejslynlås. Foran finder du to lynlåslommer og en inderlomme til at holde dine ejendele sikkert og tørt. Mens justerbare manchetter med trykknapper giver dig mulighed for at tilpasse pasformen efter behov.

Den ydre skal er skabt af blød og smidig polyester med en PFC-fri vandafvisende finish, hvilket betyder, at du tager et bæredygtigt valg uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med en vandsøjle på mellem 5.000-10.000 mm er dette tøj fuldstændigt vandtæt i både materiale og konstruktion. Det er skaltøj og har ingen isolerende egenskaber, men det tilbyder en åndbarhed på mellem 4.000-10.000 g/m²/24h, takket være det innovative materiale, der effektivt transporterer vanddamp væk fra kroppen.

Fleksibilitet er nøgleordet, da denne parka giver dig mulighed for at tilpasse både søm og pasform. Justér hættens størrelse i to retninger for den perfekte pasform. Med en chin guard, fast hætte og en praktisk tovejs lynlås, er det nemt at regulere temperaturen. Reflekterende logo-tryk sørger for, at du er synlig, selv i svagt lys, og de justerbare ærmeslutninger med knapper giver dig ekstra kontrol.

Didriksons Folka Women's Parka 5 er din pålidelige følgesvend i al slags vejr, og dens alsidighed gør den til et must-have i din outdoor garderobe!

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk10.000 mm.
Åndbarhed7000 G/m2/24h
Materialer
Materialer100% Polyester, PFC fri
HætteFast hætte, Justerbar
Lynlås2-vejs frontlynlås
Produkt tags
Filters
Sort
display