90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Torun Womens Parka

Varm og vandtæt vinterparka i flot design

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.699,00 kr.
799,00 kr.
decrease increase

Er du klar til at erobre vinterkulden med stil? Torun Women's Parka er din nøgle til varme, komfort og elegance i de koldeste måneder. Uanset om du slentrer gennem byen, er på vej til arbejde eller begiver dig ud i det store udendørs, så dækker denne parka dig.

Ekstraordinær Varme og Isolering

Designet til at modstå de barskeste vinterforhold er Torun Parka udstyret med avanceret isoleringsteknologi. Den har en førsteklasses syntetisk isolering, der holder på din kropsvarme og holder dig hyggelig og varm, selv i minusgrader.

Vandafvisende og Vindtæt

Lad ikke vinterens elementer stoppe dig. Torun Parka er udstyret med en holdbar vandafvisende skal og vindtætte funktioner, der beskytter dig mod regn, sne og bidende vind. Den er din pålidelige skjold mod de mest uforsonlige vejrforhold.

Elegant og Funktionelt Design

Med sit strømlinede og skræddersyede design kombinerer Torun Women's Parka nahtlos mode og funktion. Dens længere længde giver ekstra dækning og stil, mens den aftagelige hætte lader dig tilpasse dig skiftende vejrforhold. Flere lommer giver rigelig opbevaring til dine nødvendigheder, hvilket sikrer bekvemmelighed på farten.

Premium Kvalitetshåndværk

Lavet til at holde, er Torun Parka fremstillet med den største opmærksomhed på detaljer og holdbarhed. Du kan stole på, at den holder år efter år, og opretholder sin kvalitet og ydeevne, hvilket gør den til en ægte investering i din vintergarderobe.

Alsidig Stil

Torun Women's Parka findes i forskellige elegante farver, der passer til din personlige smag. Uanset om du foretrækker klassisk sort eller en trendy jordfarve, finder du den perfekte nuance, der komplementerer din vintergarderobe.

Gå Ind i Vinteren med Selvtillid

Lad ikke vinterens blues holde dig tilbage. Med Torun Women's Parka kan du trygt bevæge dig ud i kulden, vel vidende at du forbliver varm, tør og stilfuld. Omfavne sæsonen med denne tidløse og funktionelle parka.

Bestil Din Torun Women's Parka i Dag

Oplev det ultimative inden for vinterkomfort og stil med Torun Women's Parka. Lad ikke kulden holde dig indendørs; i stedet kan du bevæge dig ud med stil og varme. Bestil din Torun Parka i dag og gør denne vinter til din mest stilfulde og komfortable endnu.

Produkt specifikationer
Materialer
Indvendige lommerIndvendig lomme
Lommer2 sidelommer med lynlås
FoerGenanvendt polyesterfibre
Materialer58% polyamide, 42 polyester, PFC fri
HætteFast hætte, Justerbar
LynlåsGennemgående front lynlås med vindfang
Filters
Sort
display